games

« previous entry | next entry »
Mar. 29., 2011 | 10:02 am

Izgāju Dragon Age 2. Nu patiesībā neesmu pavilcies ne uz pusi tik ļoti kā no pirmās spēles. Šī otrā spēle bija tāda... plika, bez īsta sižeta, bez galvenā tēla attīstības, bez superīgiem kvestiem, bez negaidītiem pavērsieniem. Nu karoče bez nekā. Vienīgais, kas man kaut cik patika, bija Saarebas kvests, kurā Qunari mags sevi beigās sadedzināja.

Vobšem es jūtos tā kā piekrāpts un nezinu, ko lai tālāk spēlē. Varētu jau Crysis2, bet tur nevar izrubīt motion bluru un mani tas nenormāli kaitina. Nu kaitina tik ļoti, ka apsveru nemaz viņu nespēlēt. Visas cerības tagad uz Witcher2.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {17}

The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Mar. 29., 2011 - 11:22 am
Link

Vispaaar shii man patiik labaak par pirmo dalju - art is better, story is better (pirmajaa speelee story vispaar bija amputeets un aizstaats ar negliitu plastmasas proteezi), combat is better, bet... nevaru tikt liidz finaalam.
Esmu taja vietaa, kur saakas atklaats karsh starp templieshiem un magiem. Piejoinoju magiem un skrienu cauri pilseetai, bet vienaa lokaacijaa kaads random blood mage summonee kaudzi ar eenaam un pa vidu visam veel ieskrien milziigs Pride demon. Nekaadi nespeeju iziet to ciinju. Manu party (2 magi, ruukjis un tanks) vnk noslauka desmit sekundees. :((

Atbildēt | Diskusija


Jānis Sprukts

(bez virsraksta)

from: [info]lich
date: Mar. 29., 2011 - 12:11 pm
Link

Man bija līdzīga situācija vienā citā vietā (arčera kvestam pagrabā cīnoties ar desire demonu un kaut kādu tur bābu, kas arčeram dzimtu izslaktēt pavēlējusi bija). Bet mazliet apdomīgas pozicionēšanās, ļoti agresīva crowd kontrole (uz nasty mobiem) un nikns aoe uz pārējiem pēc kādiem desmit mēģinājumiem izglāba dienu.

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Mar. 29., 2011 - 12:27 pm
Link

Pāris vietās, kur man pārāk darīja pāri, bez sirdsapziņas pārmetumiem ierubīju noobmodi. Runā, ka noobmodē spēli var iziet miegā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Mar. 29., 2011 - 12:46 pm
Link

Laika truukuma deelj jau no pasha saakuma gaaju to noobmodee :))
Taapeec mani paarsteidza shis peekshnjais difficulty spike. Tjipa, easy, easy, easy NIGHTMARE!!!, easy, easy...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Mar. 29., 2011 - 12:55 pm
Link

Nu ja Tu noobmodē netiec galā, then you are doing something horribly wrong.

Ja es pareizi atceros kas tā par vietu, tad galvenais ir nepalaist garām brīdi, kad no aizmugures uzrodas vēl viens bloodmage un laicīgi izkāpt no visiem zilajiem apļiem. Un lai arī netriviāla, man tā cīņa galīgi nelikās no grūtākajām (duelis ar ragulopu, bļe...)

Atbildēt | Iepriekšējais


her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Mar. 29., 2011 - 05:59 pm
Link

tev jānogalina tās ēnas pirms tevi noswarmo otrs vilnis ar to pride demon vidū. tev ir like 10 sekundes laika pirms šamie parādās ap stūri, so NUKE.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Mar. 29., 2011 - 08:13 pm
Link

ok, shodien njeemu veeraa tavus un Licha padomus un pamegjinaju veel paaris reizes. Ir tikai viens vilnis un tajaa ir kaudze ar eenaam un pride demons - tie visi naak virsuu kopaa nevis viens peec otra. Nezinu ko daru nepareizi, bet pirmajaas 10 sek tie nonjuuko manu party nevis otraadaak :)
Kad atnaaksi ciemos, noteikti iedoshu pameegjinaat.

Atbildēt | Iepriekšējais