games

« previous entry | next entry »
Mar. 29., 2011 | 10:02 am

Izgāju Dragon Age 2. Nu patiesībā neesmu pavilcies ne uz pusi tik ļoti kā no pirmās spēles. Šī otrā spēle bija tāda... plika, bez īsta sižeta, bez galvenā tēla attīstības, bez superīgiem kvestiem, bez negaidītiem pavērsieniem. Nu karoče bez nekā. Vienīgais, kas man kaut cik patika, bija Saarebas kvests, kurā Qunari mags sevi beigās sadedzināja.

Vobšem es jūtos tā kā piekrāpts un nezinu, ko lai tālāk spēlē. Varētu jau Crysis2, bet tur nevar izrubīt motion bluru un mani tas nenormāli kaitina. Nu kaitina tik ļoti, ka apsveru nemaz viņu nespēlēt. Visas cerības tagad uz Witcher2.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {17}

(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Mar. 29., 2011 - 10:58 am
Link

Gluži tik forši kā pirmajā varbūt arī nebija, bet nu ne jau tik traki. Party čari un ar viņiem saistītie kvesti bija labi un visa tā magi vs templari figņa man lika visu laiku mocīties ar domu, ka tjip magi ir apspiesti un viņiem jāpalīdz, but then again they keep pulling some seriously retarded stunts and world would do better without them.

Es gan esmu izspēlējis tikai vienu reizi, līdz ar to nezinu, cik man izvēles bija patiesībā.

Atbildēt | Diskusija


her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Mar. 29., 2011 - 06:02 pm
Link

jā, tā magi vs templāri huiņa būtu bijusi diezgan forša, ja vien man to nebāztu sejā katras 10 sekundes. like, viņiem laikam bija bail, ka es varētu aizmirst par šo konfliktu visā pārējā spēles informācijas pārbagātībā...

Atbildēt | Iepriekšējais