her_crow

waiting is painful

Dec. 9., 2010 | 12:09 am
No:: her_crow

kamēr vēl algas diena nav pienākusi, spēlēju Star Wars: The Force Unleashed 2 un lasu Kastaņedu. slikti gan šīs abas lietas gan kopā, nu apmēram tā kā kafija ar etiķi piena vietā, bet nu kas man cits atliek. drīz jau tā diena pienāks, kad arī man nekas īsti vairs neinteresēs Kataklizmas dēļ.

a tā vispār tas SWTFU2 ir diezgan jauks. beidzot ir SW spēle, kuru tu nesāc kā galīgs bomzis un ņūbs, bet uzreiz sāc kā kruts force wielderis. paiet laiks, kamēr tu pats samācies visus kombo lietot (3 peles pogas plus 4 pogas uz klavieres dažādās kombinācijās un ilgumā), plus vēl var savas spējas apgreidot, teiksim force-gripot nevis vienu stormtrooperu, bet gan veselus trīs uzreiz, un tad visus trīs pārlidināt pār platformas malu vai ietriekt sienā, vai iemest citā stormtrooperu bariņā, vai triekt pret zemi, vai iešaut viņiem ar zibeni kamēr viņi karājas gaisā... karoč iespēju ir daudz un mocīt stormtrooperus ir ļoti fun.

a tā vispār man liekas, ka visi rīt būs pilnīgi traki palikuši tā saules izvirduma dēļ. moš nevajag nemaz iet ārā no mājas, a to vēl mani nobrauks kāds tizls, no magnētiskās vētras apdolbījies šoferis.
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.