cthulhu

« previous entry | next entry »
Jun. 30., 2010 | 01:30 pm

vot biju wowā vakar uz weekly 10man, kurā bija jānosit viens no Ulduar bosiem. vobšem nekad nebiju bijis tajā ulduaras daļā. loģiski, ka es vispār no sākuma nesapratu, kas notiek, bet ar laiku tipa uzkāpu uz 4,5K dps (kas gan man liekas vairs neskaitās baigais sasniegums). grupa arī bija visai pavāja, laikam jau tapēc, ka visi slakoja, nevis tapēc, ka nūbi. like, nabaga tanks skrien prom no bosa, kliedzot "WHERE IS THE HEALER!?".

anyways, es tur pēc tam nolēmu palasīt par Ulduaru, jo visām instancēm un reidiem tak vienmēr ir baigais storijs and shit. so, I was thunderstruck! Ulduarā actually ir kkādi 14 bosi, no kuriem pats spēcīgākais ir Yogg-Saron, kurš skaitās Old God. jo vairāk es lasīju, jo vairāk es sapratu, ka developeriem nenormāli patīk Cthulhu Mythos pasaule. Yogg-Saron sounds a lot like Yog'Sothoth. arī Ahn-Qiraj reidā bija ūberboss C'thun, kurš ir tāds tentacly monstrosity. tad vēl Herald Volazj, General Vezax un kaut kas tur vēl, kas arī kā no Lovkrafta grāmatām izkāpuši.

nujā, un tad kad tu izkaujies ar to Yogg-Saronu tad tev vēl ir pēdējā daļa, kurā jāglābj visa Azerota no kosmiskajiem spēkiem, kas nolēmuši planētu iznīcināt un uzbūvēt par jaunu, jo Yogg-Sarona korupcija esot pārāk šo pasauli saindējusi, so jācīnās ar viņu "aģentu" Algalonu.

fun fact, ka tieši Yogg-Sarons ir pie vainas tam, ka dwarfi ir dabūjuši "flesh curse". brings back memories par laiku, kad Uldis man stāstīja kā viņš ir gājis uz Uldamanu 50tajā levelī ar lielām cerībām kaut ko uzzināt par dwarfu izcelsmi and what not.

the main thing I wanted to say was - cthulhu is everywhere. un vēl - kā viņi jebkad domā pārsist šitik episku instanci? like, vai ir vēl kur augt pēc tam, kad tu esi izglābis pasauli, nositot DIEVU?! I'd love to see the next expansion :)
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {6}

The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jun. 30., 2010 - 03:26 pm
Link

Episkums sasniedz max leveli katra content bloka beigaas. Jau Classic WoW beigaas veiksmiigi ciinijaamies ar trollju dievu... nez, bija kkaada spaarnotaa chuuska. Nu un Ān-Kirādžā jau arī bija Old God iemitinājies.

Atbildēt