Jāņi 2010

« previous entry | next entry »
Jun. 2., 2010 | 03:44 pm

tātad, kā jau esmu daudziem teicis, šogad atkal aicinu cilvēkus svinēt Jāņus pie sevis Gaujienā, mājā pie Zvārtavas ezera. aicināti ir pilnīgi visi (protams, izņemot tos cilvēkus, kurus es ienīstu līdz sirds dziļumiem, lol).

klīst baumas, ka šogad būšot jāsvin četras dienas. 23.06. - 27.06. varam palikt līdz svētdienai, neviens pēc 24tā datuma netiks mests ārā rīta agrumā.

daudzi no jums jau tur ir bijuši un jums noteikti par šo vietu ir kaut kāds viedoklis. vajag atcerēties, ka jāņem līdzi matracīši un guļammaisi, jo nekādu guļamo mēbeļu tur nav. bet ir koka laiviņa, ar ko braukāties pa ezeru. ir plosts. ir jāņuguns staba galā. viss kā pienākas.

šogad, tāpat kā iepriekšējās reizēs, es vēlētos PIRMS PASĀKUMA ievākt Ls 10 no cilvēka par pārtiku un dzērieniem, ko es apņemos iegādāties un nogādāt līdz turienei. pieņemu, ka desmit lati nav pārmērīga summa par vairākām dienām. visus gadus esam spējuši iekļauties budžetā un visi it kā palika apmierināti ar produktu klāstu un daudzumu. naudu varat man līdz 18. jūnijam iedot rokās vai ieskaitīt kontā.

aizbraukšana gan būs jūsu pašu rokās, jo tā ir lieta ko man izteikti riebjas organizēt. tā kā lokācija atrodas apmēram 150km no Rīgas, tad laikam visprātīgāk ir braukt ar mašīnītēm, bet uz Gaujienu brauc arī autobusi. līdz šim visi vienmēr uz pasākumiem ir spējuši tikt, atrodot kādu, kas viņus paķer.

mēģināšu te postot kaut kādu cilvēku sarakstu, jo dažiem tas laikam ir svarīgi. un tāda veidā varēsiet arī redzēt vai jūsu vismīļākais šoferis ir nolēmis pasākumu apmeklēt ar savu auto :)

ja ir kādi jautājumi, tad te komentāros vai man uz telefonu.



konta info:
Rihards Rudzītis, 240585-13068, LV35HABA0551006708392, Swedbank.
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {5}

her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Jun. 2., 2010 - 06:03 pm
Link

viņi to noteikti paši zina.

Atbildēt | Iepriekšējais