über-geek

« previous entry | next entry »
Apr. 16., 2010 | 01:39 pm

vakar tā ap 12iem vakarā nolēmu, ka dzīvē pienācis laiks noskatīties visas Star Trek filmas. šķita, ka jāsāk ar pirmo. tā nu es ap vieniem jau saldi krācu savā krēsliņā pie datora. pamodos, jo nebija sevišķi ērti, tomēr paspēju uz filmas beigām, lol. izrādās, ka pirmās Star Trek filmas antagonists ir NASA satelīts, kam kāda inteliģenta mašīnu rase devusi saprātu un šams turpina vazāties pa kosmosu un izpildīt savu oriģinālo programmu - vākt datus. viņš jau tos datus bija tā aprijies, ka bija uz robežas, lai kļūtu par dievu. viens no cilvēkiem saplūda ar šī satelīta saprātu, kas šim entity ļāva sasniegt nākamo līmeni savā attīstībā.

īstenībā normāls sižets priekš episka sci-fi gabala, mans iekšējais gīks gavilēja par šādu fantastisku ideju. tikai šķiet, ka man ir problēma - es nespēju Star Trek laikā palikt nomodā. es gribu noskatīties visas 10 filmas, bet es nespēju, jo zinu, ka izrubīšos. varbūt vajag taisīt kaut kādu über-gīku pasākumu, kurā notiktu Star Trek maratons, un mēs visi varētu viens otru modināt ik pa laikam. es saprotu, ka kaut ko tādu prasīt no cilvēkiem ir nopietna lieta. bet nu ja jau mēs spējam izturēt LOTR extended, tad gan jau ka mēs varam izturēt arī dažas Star Trek filmiņas.

what say you?

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {5}

(bez virsraksta)

from: [info]zintish
date: Apr. 16., 2010 - 01:51 pm
Link

nu man tas treck ar ir kaut kad nezin kad "to do" listē.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Apr. 16., 2010 - 02:37 pm
Link

Count me in.
Man tas treks sēž to-do listē jau kādus 5 gadus un nekad neesmu spējis saņemties.

Atbildēt


Dārkas Džediēls

(bez virsraksta)

from: [info]darkjedi
date: Apr. 16., 2010 - 04:20 pm
Link

Maratoni sux, jo vidū tiek zaudēta koncetrēšanās dēl daudzajām stundām un bauda ir daudz mazāka kā ja skatās ar normāliem straplaikiem.

Pirmā Star Trek filma imo ir arī vislabākā, vienīgi ja tu pusfilmu nogulēji un redzēji beigas tad skatīties otreiz sux, jo visas filmas fiška un pārsteiguma moments beigās ir tas, ka figņa ir Vojāgeris. Otrais un trešais ir ok, tālāk laikam Star Treki palika arvien sūdīgāki un sūdīgāki, līdz nomāinīja 90. gados aktierus, tad atkal palika labāk, bet nu tā nekas extra izcils.

Atbildēt | Diskusija


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Apr. 16., 2010 - 05:15 pm
Link

Maratoni nesux vis.

Noskatoties visus SW tādā secībā, kādā risinās notikumi, trešā epizode reāli meiko sensu. Citādi es to nekad nebūtu konstatējis.

Atbildēt | Iepriekšējais


her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Apr. 17., 2010 - 04:56 pm
Link

nu var jau ievērot stundas atstarpi starp katru filmu. bet lieta jau nav baudā. lieta ir tajā, ka vajag palutināt savu iekšējo gīku. gluži kā gadījums, kad Kāsis uztaisīja piemiņas RPG sesiju Dungeons&Dragons radītājam, kurš bija nomiris - mēs rāvāmies kādas 12 stundas no vietas un baudas tur bija visai maz, tomēr atvieglojums beigās bija neaprakstāms. un iekšējais gīks bija laimīgs.

Atbildēt | Iepriekšējais