another day

« previous entry | next entry »
Apr. 8., 2010 | 02:23 am

šodien ievilka mums lattelecom optisko kabeli. pa latviju 100, pa ārzemēm līdz 10 mbps. nu kam tas der?! vai tad nebija uz visurieni jābūt 100?! pie tam pusstundu pēc ievilkšanas tas optiskais modems nomira un servisa džeks dabūja uz šejieni vilkties vēlreiz 8os vakarā.

vispār lattelekom serviss manuprāt tikai no ārpuses ir skaists. tipa tie cilvēki lieliski tiek galā ar visām standarta situācijām, bet tikko tu viņam paprasi vai drīkst tur likt klāt rūteri, viņš uz tevi skatās tukšām acīm it kā nezinātu, kas ir rūteris, pie tam domājot, ka ES esmu idiots jo lietoju tādus dīvainus vārdus kā "rūteris".

vienu brīdi man čista likās, ka tas džeks ir debīls (nu tipa pa īstam), jo es viņam saku: "man te no baltikoma ir palikuši kaut kādi DNS serveri rūterī. man laikam vajadzētu rūteri resetēt, vai ne?" un viņš uzvedas tā kā suns, kas ir dzirdējis vienu vārdu no visa teikuma, un atbild: "es esmu no lattelekom, es neesmu no baltikom. mums te cita sistēma". un tā nu es kādu laiku ar to cilvēku izklaidējos, uzdodot aizvien muļķīgākus jautājumus, kas jau klaji brauca iekšā plānprātībā, bet viņš uz tiem vienā mierā atbildēja ar savām dežūrfrāzēm, kas man likās ļoti funny. noteikti neko nezinošam cilvēkam viņš izskatītos pēc baigā profa ar savām frāzēm un bravūrību. esmu pārliecināts, ka viņš izgāja no dzīvokļa, uzskatot mani par vispārāko idiotu, kas nekā nesaprot no internetiem.

anyways, bija garlaicīga diena un šis ir vienīgais interesantais, kas ar mani šodien notika, kamēr daži citi jauca brīnumainus kokteilīšus no ābolu sulas, laima un šnabja. life is not fair. plus vēl šīsnedēļas "lost" sērija bija vājprātīgi garlaicīga.

varētu tagad iet uzpīpēt vannā drusciņ zaļo un tad likties gulēt. nekad neesmu appīpējies vannā...

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {16}

her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Apr. 8., 2010 - 05:46 pm
Link

mēs dzīvojam akmens laikmetā. fact.
palasot dažu ārzemēs dzīvojošu latviešu stāstus piemēram par Kanādu mati ceļas stāvus. Kanāda piemēram nets maksā kādus 150$ mēnesī un tev ir kaut kāda 5Gb bandwidth kvota, kuru pārsniedzot tu maksā papildus. un tas esot labākais nets valstī. šķiet, ka Latvijā viss tomēr ir daudzmaz ciešami...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Rom

(bez virsraksta)

from: [info]dachux
date: Apr. 8., 2010 - 05:50 pm
Link

Interneta ziņā ļoti ciešami! Itālijā vēl esot šāda optika un laikam vēl vienā valstī (aizmirsu, kurā).

Atbildēt | Iepriekšējais