lost

« previous entry | next entry »
Jul. 26., 2009 | 11:53 pm

mjā, tā nu es te esmu mājās. nupat noskatījos Lord Of War, kas bija diezgan jauka filma, bet tomēr nespēju pavilkties kā nākas, jo man te dzīvoklī ir daudz par karstu. nav gaisa tipa, pat ja uztaisa caurvēju. dušā arī nav jēgas iet, jo esmu jau bijis 2as reizes pēdējo stundu laikā, bet tas ņehuja nepalīdz, jo tu momentā te notec ar sviedriem tā kā kaut kādā pirtī. pretīgi bļe, bet es neko nevaru padarīt. nu cik tad var iet tajā dušā, zajebal jau.

gribu kaut kur pie dabas. ārā, kur ir daudz gaisa. jo ir taču effing vasara un man ir pretīgi sēdēt mājās, jo te ir pavadīta jau visa ziema. can you imagine - es šovakar spēlēju Oblivionu un skatījos filmas tā vietā lai brauktu uz Ikšķili pasēdēt dārzā zem koka, iedzertu kādu ķiršu dzērienu un uzpīpētu kādu cigareti pilnīgā relaksācijā. es pats tam nespēju noticēt. the things I do...

da vispār es jūtos a little messed-up. varbūt vajag dzert retāk un gulēt vairāk, tad moš kaut kā es jutīšos... nez, citādāk. patiesībā jau tas haoss man patīk, tikai es to nekad tā pa īstam neesmu varējis atļauties, jo vienmēr ir bijusi atbildības sajūta pret darbu. bet tagad darba man nav, un tas haoss jau ir kļuvis drusku par lielu. tipa drīz varētu kļūt hronisks. es it kā jūtos kaut kādā veidā pazudis or smth.

ak jā - dzirdēju, ka Andžejs šodien atlidoja. bet es nebiju viņu sagaidīt, jo es jutos pārāk labi krēslā zem ābeles. funny, bet šķiet, ka ne reizi neesmu viņam pat uzrakstījis vēstuli, kamēr viņš ir Ķīnā. esmu tikai iepriekš sagaidījis viņu lidostā ar vārdiem "tev jānāk DZERT, FFS, mums būs pārtijs". hahaha, how lame is that?

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {3}

Sindra

(bez virsraksta)

from: [info]galadriela
date: Jul. 27., 2009 - 12:33 am
Link

Stulbais bezgaiss ir konkrēti nomācošs.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Jul. 27., 2009 - 12:17 pm
Link

Varējām jau vakar braukt uz to ikšķili... Duhh..

Atbildēt


CannibalSmith

(bez virsraksta)

from: [info]cannibalsmith
date: Jul. 27., 2009 - 05:17 pm
Link

Inx! Epasts! Plz!

Atbildēt