kanariņš - ko tu zini par savu māmiņu [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ko tu zini par savu māmiņu [Jan. 30th, 2015|11:51 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 30th, 2015 - 01:34 pm
(Link)
mmmm. Tā kā mana profesionālā darbības joma ir ar medicīnu nesaistīta, visas šīs lietas lielākoties zinu un apjēdzu no kaut kādām lietotājs-vulgaris pozīcijām, kuru ietvaros devianču spektrs ir visai šaurs, tāpēc novērtēju katru iespēju iepazīties ar pieredzi 'tur-ārā', it īpaši no pirmās personas pozīcijām vai tuvu tām.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:January 30th, 2015 - 01:48 pm
(Link)
nu, bet ja nav profesija medicina, vai sis deviances var daudz saistit ? labak domat par jauko :) ir tadi drusku mazohistiski un self-destruktivi paterni, kas, protams, naak no zemapzinjas un ar ko gruti cinities. Es ciesu, tatad es esmu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 30th, 2015 - 01:55 pm

sekšuaļ revoļūšen

(Link)
ir jau interesanti, cik daudz dažādos veidos var darboties cilvēka cietnī ieinstalētais galvas softs.
Tīri teorētiski būtu interesanti uzzināt, kā personai, kurai izpausmes ir tādas, kā tu apraksti savas mātes gadījumā, būtu veidojusies dzīve, ja tā varētu dzīvot, piemēram, nevis padomju Latvijā, bet Berlīnē ar tur pieejamajām iespējām "izpētīt" savu psiho-SEX-emocionalitāti un praktizēt tai atbilstoši dzīvesveidu..
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:January 30th, 2015 - 02:09 pm

Re: sekšuaļ revoļūšen

(Link)
nu, manai maatei bija multi-trauma un tajos 60-ajos isti nebija iespeju to aarsteet - pat apzinaat nee. Bija iespeja skandaleet, ciest un dzemdet utt, siis iespejas arii tika izmantotas uz pilnu klapi. Vinai vajadzeja nevis n-tos bernus un n-tos viriesus (nu, neuzlabo tas psih-stavokli, lai ka mes negribetu), bet labu terapiju - dr Yalomu uz 5 gadiem, tas butu vinu parvertis butiski. Es pienemu, ka vinas "istaa" personiba butu bijusi gluzi cita pec traumu kaartas nolobisanas (bet kaada mes varam tikai iedomaties)