kanariņš - privātā publiskā partnerība [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

privātā publiskā partnerība [Dec. 20th, 2014|11:28 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Latvijas laikmetigas makslas muzeja ekspertu komisija * - ahahahaaa. Varbut 1, 2 cilveki tur ir tiesam eksperti. Parejie ir tadi pasi, ka tie, kuru del var teikt, ka LV 21 gs laikmetiga maksla aizvien vairak ir valsts, pasvaldibu un citu ar kulturu nesaistitu instituciju administrativa aparata prieksstati par to, kas ir maksla. un, ta ka valsts, pasvaldibu un citas ar kulturu nesaistitas institucijas ir bik varenākas, neka plikdirsainie individuālie vai biedrību kulturali, tad to administrativa aparata prieksstati klust par patiesibu.
Aizvien mazak sirdapzinas parmetumu un aizvien vairak pieversanas Rembrantam. Pagaidam vel eteru reizem piesarno kadi uz 'vara mani lielu dara' drochijosi aparatchiki, bet ceru tikt ari no ta vala.

* butu jasaka: "latvijas laikmetigas makslas muzeja ekspertu komisija" vol.II vai pat III. Butu bezgala interesanti izdot kadu izdevuminu, kura fikset dazado komisiju ieguldijumu LLMM kolekcijas tapsana, tagad tacu ir pats kodolins. Tiesa, lai tas butu interesants, izdevumam butu jabut kritiskam (nejaukt ar: kritizejosu) nevis stastosam, un butu jabut atri, nevis pasakuma briljana jubileja.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pati_viena
Date:December 20th, 2014 - 02:13 pm
(Link)
baņķierus aizmirsi pieminēt ;)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 20th, 2014 - 02:40 pm
(Link)
tās ir tās ar mākslu nesaistītas institūcijas.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:December 21st, 2014 - 01:52 pm
(Link)
ak, ak, ak,

jā, es arī gribētu lielāku pohuju par to visu

jābrauc strādāt par uzraudzi kādā vecmeistaru gemaldegalerie