kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 20th, 2014|12:51 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es laikam esmu beidzot kļuvusi pavisam veca - ieslēdzu TV un nevis ar antropoloģisku sajūsmu skatīju tur notiekošo, bet vnk nespēju saprast, kas tas par sūdu. Slēdz kuru kanālu gribi, visur kaut kādas šausmas - bērnu multfilmas, pārraides, raidījumi, mūzikas kanāli, filmas. Pie 'dzīvokļa jautājums' izslēdzu un ļoti sapriecājos, ka nedz man kameras tajā pusē jāstāv ar plastmasas nagiem bakstot lattelecom dāsnās dāvanas, nedz scenāriji jāraksta tupām filmām un ka beigu beigās es varu vnk ņemt, to visu izslēgt un nelikties ne zinis.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 20th, 2014 - 01:13 pm
(Link)
esmu ceļā uz laukiem, pie vecākiem un gara acīm jau skatu ķildīgus mirkļus pie tās maderfakingās kastes. jejbogu, labāk sēdētu ap paštaisītu altāri, dzertu kristus asinis un lūgtos vai dziedātu šļēģeŗus. tikai ne elentēvētrīs vai četri! māmiņ, pasargā!
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 20th, 2014 - 11:45 pm
(Link)
self-fool-filling prophecy,
Tā ar sanāca
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 20th, 2014 - 11:54 pm
(Link)
aaaw, napaciņš. Lūk, Tev sveiciens no Kuļturu ministrijas skapja:

 photo WP_000096_zps7d35aa13.jpg
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 21st, 2014 - 12:09 am
(Link)
hehe, paldies!
nebij jau arī te tik traki: pāris mazi sprādzieni, pēc kuriem pametu tv istabu. turklāt raidījums šķietami nevainīgs, kaut kāds kārtējais dziesti ar zvaiksni un visiem tiem skāņkrējuma ideootiem, teh usual suspetcs džūrijā un priekš mikrofoona, bet vienā brīdī man tas salikās pārlieku deģenerējoši.
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:April 20th, 2014 - 02:00 pm
(Link)
Jā, šai ziņā mums ir daudz kopīga. Visa tā haotiskā vienveidība... cīņa par auditoriju, vai. Protams, ir izņēmumi, bet mums standarta paketēs jau tādi raidījumi parādās, šķiet, drīzāk kāda kļūdas dēļ.