kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sep. 4th, 2009|10:10 am

honeybee
Danē, es vnk esmu piedzīvojusi nepatīkamus brīžus, kopš vispār ieslēdzās apziņa, ka eksistē citi cilvēki (kas notika stipri vēlu, kaut kad pamatskolas vidū), un līdz ar to man nav sajūtas, ka ir nepieciešama kāda īpaša aizsardzība.
T.i., man šķiet, ka briļļaino klubiņš (kurā visiem bārmeņiem būtu jābūt vismaz tuvredzīgiem, bet vislabāk astigmātiskiem), īsaugumaino klubiņš (kurā letes un bāra krēsli nebūtu paredzēti tikai cilvēkiem virs 170 cm) un īsaugumaino veikals (bez augstākajiem plauktiem), kā arī speciāls klubiņš cilvēkiem, kam riebjas pirkt jaunas drēbes un kas tamdēļ valkā vecās, līdz tās sāk fiziski krist nost no auguma, kā arī klubiņš cilvēkiem ar jocīgiem deguniem, sievietēm, kas nelieto dekoratīvo kosmētiku, sievietēm, kas nestaigā ar augstpapēžu kurpēm, precētām sievietēm, kas vēlas patusēt apkārt, un literātu klubiņš, kurā visiem būtu obligāti jāraksta romāns, ir drausmīgi stulbas idejas. (Teorētiski es visos šajos klubos izietu feiskontroli bez problēmām.)
Pie tam stulbas idejas nevis tāpēc, ka cilvēki nepavilktos, bet tāpēc, ka izdala attiecīgās grupas cilvēkus ārpus "normālajiem" un rezultātā, teiksim, rakstīšana parastajos klubos kļūtu sarežģītāka, jo "vari tak iet uz to savu literātu klubiņu rakstīt, ko tu te maisies ar savu netbuku un nemitīgo klabināšanu". Ja geju klubu nebūtu un geji tusētos pa klubiem vulgaris, tad cilvēki vienkārši PIERASTU. Ja geji, kas publiski izrāda savas jūtas, ir kaut kas tāds, ko var atrast trīs-četros ekskluzīvos zvērudārza tipa klubos (tas taču vismaz savulaik skaitījās tik briesmīgi stilīgi, heteroļautiņam aiziet uz Purvu paskatīties, kā "tie" tur ņemas, un paķert iespaidus), tad loģiski, ja kāds Purva iemītnieks ies bučoties uz dubļu kafiju, visi blenzīs un apspriedīs. Jo nav pieraduši.

Tieši tāpat kā pie mums blenž uz tumšādainajiem (es arī blenžu), jo viņu ir maz, bet praktiski neblenž uz aziātiem, jo viņu ir daudz.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.