kanariņš - visa dzīva radībiņa [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

visa dzīva radībiņa [May. 1st, 2013|03:45 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
esmu tik bezgalīgi priecīga - maxxximā sapirktie gladiolu sīpoli (kastēs gluži kā konfektes, 5sant/sīpolā) aug sasprausti jogurta kastītēs griezdamies, pilnīgi žēl būs iet ārā izstādīt. sarkanas un dzeltenas, un sārtas, un violetas un un un, jo kā parasti aizrāvos un sapirku ļoti daudz.
tāpat arī ķirbju sēklas ir izšķīlušās. pamēģināšu iebakstīt komposta kaudzē pie bomžu takām, redzēs, vai līdz augļiem izvilks. jo kaut kā īpatni šķiet, ka bomži labāk izrok miskastes, vilkdami laukā burkānmizas un zivju ķeskas, nevis iedēsta kaut kādas gurķu un tomātu sēklas vietās, kurās neviens tāpat īpaši neiet un viņus netraucē (tapēc viņi tur labāk ierīko tualetes..).
vēl pakā stāv āboliņa sēklas. kamenēm par prieku. un tad varētu iegādāties un apsēt visu gazonu ar lupīnēm, jo fuck you that's why
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:May 1st, 2013 - 08:48 pm
(Link)
eh, būtu man, kur stādīt! šogada atkal netikšu uz laukiem pietiekami bieži, lai kaut ko tur iekoptu, pilnīgi raudāt gribas.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 1st, 2013 - 10:07 pm
(Link)
es stādu savos rajona apstādījumos. vasarā tos pļauj reizi mēnesī, bet, ja sataisa dobīšu pudurīšus, tad pļāvējs apbrauc apkārt. Mums te vairāki kaimiņi (un nevis kaimiņienes) ar šo patvaļīgi nodarbojas...
[User Picture]
From:[info]blond
Date:May 1st, 2013 - 10:15 pm
(Link)
oo, lieliska ideja, malači!
man gan te nav arī nekādu rajona apstādījumu, kuros varētu patvaļīgi kaut ko stādīt - nez kā tas beigtos, ja es mēģinātu kaut ko ierušināt pie Ministru padomes!
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 1st, 2013 - 10:19 pm
(Link)
khhh :) Bet jūs jau varat ierīkot kaut kādus betona vai nebetōna puķupodus. tāpat arī aiz loga var visko augošu piekarināt..

 photo pukes_zps02de9692.jpg
[User Picture]
From:[info]blond
Date:May 1st, 2013 - 10:42 pm
(Link)
nē, nu ja godīgi - mums viena paliela dobe pagalmā ir - vienīgajā iespējamajā vietā, kas netraucē mašīnu novietošanai. un tā ir ļoti skaista dobe, pie sienas, kas noaugusi ar vīniem un kaut kādu visu vasaru balti ziedošu vīteņaugu. bet tā dobe ir nodota vienas mūsu darbinieces pilnīgā rīcībā, kura milzīgi aizraujas ar puķēm, un viņa tus māk visu tā sastādīt, ka zied visu vasaru. vēl viņa pa pagalma kaktiem izvieto visādus lielus podus ar eņģeļtaurēm un citiem augiem, kas pa ziemu tiek sanesti iekšā. tā jau smuki pie mums pagalmā, ienāc kādreiz vasaras vidū paskatīties :D bet tas nav mans, zini, tādā emocionālā veidā. kā, piemēram, miķeļtornī, kad tu vari naktskreklā no rīta iziet paskatīties uz savām puķēm.