kanariņš - dārziņš spridzina atkal. [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

dārziņš spridzina atkal. [Sep. 19th, 2012|06:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zefiirs
Date:September 19th, 2012 - 09:41 pm
(Link)
man jau arī nešķiet, ka helvētikas dēls plikiņš ietu uz bērnudārzu, un nu būs iespēja par 5.50 apģērbt.
kaut kā jocīgi, ka visiem obligāti vajag maikas ar taurentimiem un vardiniem, lai sporta skolotājs uztaisa nozīmītes ar vārdiem, kuras piesprauž pie bērnu maikām, ja nevar atcerēties. bet vispār ļoti shady izklausās tas sporta skolotāja atmiņas vājums, katru gadu jauni bērni, visiem speciāli jāpērk apdrukātas maikas dēļ viņa?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 19th, 2012 - 09:48 pm
(Link)
sort of. tā tāda klasika, velkas līdz pat augstskolai, kur "rektora sievai piederošs uzņēmums nodrošina ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu attiecīgajā augstskolā" vai darba vietai, kur "valsts slimnīcas virsārsts iestādei nepieciešamo stafu iepērk no sievai piederošā uzņēmuma". Latvijā kā 15.gs. itālijā - "ģimeņu" būšana
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:September 19th, 2012 - 10:50 pm
(Link)
Kāpēc Tu to pieļauj? Nav taču obligātas tās "maikas", var risināt šo jautājumu un vienoties par jebko citu. Tāpēc jau jums sūta tās vēstules ar ierosinājumiem, kas, lai cik tās analfabētiskas, tomēr jāuztver kā aicinājums uz dialogu. Bet ja nevari vai negribi pārliecināt citus, ka pašreiz tas bērniem nav vispār vajadzīgs vai varbūt, ja tomēr ir vajadzīgs, piedāvāt kādu alternatīvu, tad, atvaino, nāksies vien pakļauties vairākumam, pie mums tā kā ir demokrātija.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 20th, 2012 - 07:16 am
(Link)
es esam tajā galā, kas uzskata, ka nav vajadzīgs. bet vairākumam nāksies pakļauties tad, kad E vienīgais, neapģērbts kkādā hujovajā dzeltenā bumoļtkreklā ar vārdu uzlīmētu pa visu muguru, mājās čīkstēs, ka "visiem ir - man arī tādu vajag".
mazliet aizrakstīju, ka mēs pasējam, pēkšņi arī daži citi vecāki, kas sākumā jau bija izvēlējušies maiku ar somu u.tml. tomēr mainīja savas domas un pasēja. So much for bara instinkts