kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 13th, 2012|10:34 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 13th, 2012 - 11:06 am
(Link)
kefīru
jogurtos - pat baltajos - pārāk daudz huiņu iekšā
[User Picture]
From:[info]zan
Date:April 13th, 2012 - 11:09 am
(Link)
es kad ēdu, tad ar kaut kādu jogurtu, da zemeņu laikam, nom nom nom, patika.
ja ar kefīru, tad varbūt kaut kāds ievārījums var līdzēt garšai tīri?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 13th, 2012 - 11:13 am
(Link)
nē, nē, pret garšu man nav pretenziju; man pret konsistenci un sāta sajūtu, kas tā arī neiestājās no visai paprāvas bļodas
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:April 13th, 2012 - 01:18 pm
(Link)
Kuros baltajos? Skatījos Kārumam sastāvu, principā pasterizēts piens un ieraugs. No kefīra atšķiras tikai ar baktēriju sastāvu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 13th, 2012 - 02:24 pm
(Link)
baltais kārums ir labākais iespējamais uzreiz pēc kāruma grieķu jogurta (kas ir nāvīgi trekns, bet tur toč nekā lieka iekšā nav) un kefīra.

leišu, vācu, poļu un pat pašmāju Daugava ir užass