|
[Apr. 13th, 2012|10:34 am] |
|
|
|
Comments: |
kefīru jogurtos - pat baltajos - pārāk daudz huiņu iekšā
| From: | zan |
Date: | April 13th, 2012 - 11:09 am |
---|
| | | (Link) |
|
es kad ēdu, tad ar kaut kādu jogurtu, da zemeņu laikam, nom nom nom, patika. ja ar kefīru, tad varbūt kaut kāds ievārījums var līdzēt garšai tīri?
nē, nē, pret garšu man nav pretenziju; man pret konsistenci un sāta sajūtu, kas tā arī neiestājās no visai paprāvas bļodas
Kuros baltajos? Skatījos Kārumam sastāvu, principā pasterizēts piens un ieraugs. No kefīra atšķiras tikai ar baktēriju sastāvu.
baltais kārums ir labākais iespējamais uzreiz pēc kāruma grieķu jogurta (kas ir nāvīgi trekns, bet tur toč nekā lieka iekšā nav) un kefīra.
leišu, vācu, poļu un pat pašmāju Daugava ir užass | |