kanariņš - biosemiotika [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

biosemiotika [Apr. 1st, 2012|10:16 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
biofotoni. vai jūs zinājāt, ka ir tādi biofotoni (DNA emission), kas domājams ir viens no rīkiem starpšūnu komunikācijā. es nezināju. un interesantākais šajā visā ir tas, ka attiecīgi, šķiet, ir iespējama neverbāla starpsugu komunikācija.

tas viss ir man pārāk sarežģīti, tāpēc nomistificēšu dzirdēto uz to, ka, lūk, varētu sākt ticēt bioritmiem (un varbūt pat 'aurām') un neformulēti intuitīvi sapratīšu, kāpēc dzīvot plastmasas vidē ir nelabāk, nekā dabisku materiālu vidē.

visādi citādi šajā sakarā iesaku noskatīt populārzin. biogrāfisku filmiņu par Džo Deivisu (piedod, zebiext, ka noskatījām to tik vēlu pēc Tava dāsnā ieteikuma), kas gan imdb tiek aprakstīta kečfrāziski, bet pašā filmā tas nav tik banāli un meiko lielāku sensu, nekā izlasās tajā reklāmā. tā kā nevarēju izvēlēties savu vienu kečfrāzi, tad atstāju jums to prieku skatīt un ņirgt par precīzajiem un asprātīgajiem Dž.D. sevis un apkārtējās vides novērojumiem!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:April 1st, 2012 - 09:22 pm
(Link)
Kur lai parasts mirstīgais atrok šito filmu? Pirate bay nav, citur nerodu. Kā būt, kā palikt?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 2nd, 2012 - 08:38 am
(Link)
nu, jā, mēs skatījām pusoficiālā skrīningā, hmm, būtu zinājuši, ka tik nepieejama, būtu kauč ar fočuku camripu uztaisījuši :D
vēl jau var iegādāties moš :D