kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 9th, 2012|09:23 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tā kā šajā rītā tiku uzrauta augšā neplānoti agri un pēc tam noturēta augšā, līdz kamēr miegs atkāpās (taču dulla un sāpoša galva palika), nolēmu netērēt laiku velti un pievērsties facebook aktivitāšu paretināšanai Lielajam Brālim par nelaimi. abet jūs zinait, cik grūti tas izdarāms? ja noslēpt (tb. citi neredz, bet sistēmā ir) vēl var salīdzinoši elementāri (viens klikšķis vairāki zaķi), tad izdzēst ir tāds čakaris (jāklejo labirintos līdz tiec pie mazas izslēgt podziņas, kas darbojas tikai viena vienā reizē, nākamajai atkal jāatkārto klejojumi. visnepatīkamāk ir 'edit or remove' gadījumi, kur intuitīvi nav iespējams atrast, kā tad remove, kamēr edit piedāvā tikai noslēpt no timeline. tik daudz par lietošanas ērtumu), ka vieglāk ir atmest ar roku. protams, vēl vieglāk ir neko nerakstīt... par to es jau domāju, jā.

bet tā nu vis nebūs, tārgais lielā brāļa trauks, dirsā Tevi un visas Tavas datu stratēģijas, i'm going to delete and i shall succeed!

tāpat arī jāpārdomā ir klientu karšu lietošanas un visādu aptauju aizpildīšanas civil disobedience stratēģijas. klik
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]stradnieks
Date:March 9th, 2012 - 10:02 am
(Link)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:March 9th, 2012 - 10:15 am
(Link)
:DDD
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:March 9th, 2012 - 11:12 am
(Link)
Klientu karšu lietošanas, ha!

Esi kā Gaskoņas kadetu saimnieks -- atsakās lietot un arī savās kafejnīcās nepieņem kredītkartes, lūk, tā ir stratēģija. ;>
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:March 9th, 2012 - 11:26 am
(Link)
lōģiski, bankas tač nav nekādas pestīšanas armijas, iekasē savu šekeli no tirgotājiem par karšu termināļiem un to pakalpojumiem. Man kā lietotājam, protams, ir ērtāk vicināt plastikāta gabaliņu vienmēr un visur, taču cenšos to darīt lielākoties tikai tad, kad par pirkumu vajadzēs atskaitīties (tb. bankas izraksts ir ērti), nevis par katrām pusdienām un kabatslakatiem :)