kanariņš - nauda nesmird [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nauda nesmird [Jul. 26th, 2009|02:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lasot šo - http://www.diena.lv/lat/politics/sestdiena/dimantu-asins-traipi-riga#comments - visādi Šlesjari, Vaškevici, Šķeles, Lembergi u.c. drošvien izjūt spēcīgu dalītu jūtu buķeti - no vienas puses slapji sapņi par virslīgu, kurā arī viņi grib spēlēt, no otras puses, cemme gluži kā Rainim, kas tik izcils, tik izcils, bet par prezidentu tā arī netiek.
žēl, ka žurnālists ir pietiekami zinošs, lai iztulkotu svešu darbu, bet ne pietiekami, lai pats dotu savu ieguldījumu un papētītu to visu dziļāk Lv pusē. Ir ok, Lv žurnālisti, kā reiz izteicās cibonis Murks, ir kā sapieri, kas meklējas asfaltā - tā dzīvs vismaz var palikt... Žēl arī, ka ļauži paši, kas strādā, piem., VIDā un var tikt klāt pie tā arhīviem, paklusām nepakopē dokumentus, par visu mūsu minprežu $$$ drošvien ļoti incantas lietas nāktu gaismā. Cheerz, mate!

Upd. Rūlofs Meroni ir tieši saistīts ar Aivaru Lembergu, bingo!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]thel
Date:July 26th, 2009 - 02:59 pm
(Link)
Mani sajūsmināja šis izteikums: 'Kāds zemesgabals Balasta dambī ar šķūni iemainīts no cita Ķīpsalas nekustamo īpašumu apsaimniekotāja — ekspremjera Māra Gaiļa. Vēl viena adrese Balasta dambī atpirkta par 61 786 latiem no kādas ģimenes. M.Gailis ar austriešiem ir ticies biznesa nolūkos, taču ir patiesi pārsteigts, uzzinot, no kurienes viņiem varētu būt nākusi nauda.'
Ceru, ka Gaili beidzot kāds ņems kārtīgi pie dziesmas.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 26th, 2009 - 03:17 pm
(Link)
smieklīgi arī, ka pāris Gaiļu īpašumi ir tieši kaimiņmājas šiem nesmukajiem īpašumiem..
From:[info]poverty
Date:July 26th, 2009 - 04:17 pm
(Link)
"PMT Invest pirms nosaukuma maiņas bija ekspremjera Māra Gaiļa un viņa Austrijas investora, ļoti iespējams, ar Lembergu naudu saistītās PMT Realkanzlei meitasuzņēmuma Latvijā kopīgi veidotā Ķīpsalas attīstītāja SIA Ziemeļzunds. Pēc tam V.Škutāna vietā gan PMT Invest, gan Lembergiem piederošās Inter-Rīga valdē tika apstiprināta kāda Diāna Jukna."
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 26th, 2009 - 06:07 pm

Puse no Meroni "Beleggingsmaatschappij" (tulkojumā "naudas ieguldījumi priekš āžiem") aktīvu i

(Link)
Asins dimantu raksta autora cits raksts citā laikrakstā:

http://www.kurzemniekiem.lv/?ct=bizness5&fu=read&id=7925&start=1