kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 25th, 2009|09:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 25th, 2009 - 10:22 pm
(Link)
Nē, nu varbūt saistībā ar bioloģisko momentu, ka beibēm jādzemdē, tad varbūt ir nepieciešama papildus palīdziba noturēties akadēmiskajās sliedēs, bet, nu, tad varētu minēt ka jaunās māmiņas vai sievietes ar bērniem ir priekšrocīgas. jo visādi citādi, kur palikusi līdztiesība un tā?
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:July 25th, 2009 - 10:30 pm
(Link)
Visdrīzāk, ka tas arī līdztiesības labā tiek darīts - piemēram, jomā, kur līdzšim bijis vērojams vīriešu skaitliskais pārākums, šādi mēģina piesaistīt sievietes.
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:July 25th, 2009 - 10:43 pm
(Link)
līdz šim tb
atvainojos par komentu piesārņošanu, ciest nevaru savas šitik dumas kļūdas, bet rediģēt komentus nemāku. :]
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 25th, 2009 - 10:53 pm
(Link)
Būtu muļķīgi kaut kur piesaistīt cilvēkus, kas ir sliktāki speciālisti, nekā citi. Šāds izņēmums ir muļķīgs. Kā jau teicu - vēl varētu saprast, ka, piemēram, sievietēm ir grūtāk būt konkurētspējīgām, jo viņam ir reāla iespēja uz vismaz 2 gadiem tikt izslēgtai no aprites sakarā ar kļūšanu par māmiņu, bet, tādā gadījumā, izņēmumi būtu jāattiecina uz sievietēm, kas ir māmiņas, jo, ja sieviete nerealizē savu biolģisko stafu, tad nav iemesla uzskatīt, ka viņai ir kādas sliktākas pozīcijas, nekā vīrietim, iegūt izglītību, praksi un konkurētspējīgu prof. līmeni. Varbūt musulmaņu zemēs šis nosacījums būtu vietā, bet te, it kā jau patīkami, ja esi sieviete un tev tā priekšroku dod, bet, nu, ja es būtu vīrietis, es iebilstu, ka tā ir kaut kāda lobēšana uz dzimumu pamata..