kanariņš - švēdene [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

švēdene [Jul. 14th, 2009|10:53 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:July 14th, 2009 - 11:08 am
(Link)
Es vakar aizgāju pie SEB. Mans kolēģis, kā izrādās, arī un tā paša iemesla dēļ -Swedbank attieksme (+ vēl tas, ka, neskatoties uz to, ka SEB iekasē 10 sančus par pārkskaitījumiem starp diviem SEB kontiem, SEB sanāk izdevīgāks par Swed; Swedb var paturēt kontu un internetbanku).
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 14th, 2009 - 11:22 am
(Link)
es atkal domāju, kā es varētu saplānot visu tā, ka varētu iztikt bez banku pakalpojumiem vispār. Paradoksāli, bet aktivitātes, kas it kā ietapua manu laiku, beigās izrādās, to diezgan lielā mērā aizņem (kā arī pieprasa tikpat lielu uzmanību, kā, ja izmantotu old fashioned ways it īpaši pie nosacījuma, ka laika ietaupīšana man pašai ir jāapmaksā). Ja no manas dzīves izmestos laukā banku lietas kā tādas, es justos vairāk kā sava laika pavēlniece. Otrs solis būtu tikt vaļā no mobilā telefona.
ai nou, toutalī unprogressiv :)
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:July 14th, 2009 - 11:25 am
(Link)
Tad vēl - nekādas avīzes, nekāda televīzija, nekādas krīzes!
Njā, es bez bankas nevaru, man tur ikmēneša motivācija kontā tiek ieskaitīta.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 14th, 2009 - 11:35 am
(Link)
Nu, avizes unn teļļuku mēs jau arī tagad dodamies baudīt svētku dienās pie radiniekiem. Lietojam netu un vispasaules ziņu lapas/avīžu web versijas u.t.t.
naudu, btw, var saņemt arī darba vietā pie grāmatvedes tajos pašos datumos, kas ir īpaši ērti, ja ta ir tava vienīgā darba vieta. btw - ja ir prasība par kontu, tad var arī aicināt darba devēju apmaksāt tā un kartes uzturēšanu :)