kanariņš - ica pitī [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ica pitī [Jul. 12th, 2009|12:49 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 14th, 2009 - 01:25 pm
(Link)
Goadīgi sakot, varka bija par normālu muzikālu/iedzeramu iestādijumu vai ieēdamu iestādījumu bez muzikālā pavadijuma fonā.
restaurācijas, dārgākas un mazāk dārgas, labākas un mazāk labas ir diezgan duadz, jo, šķiet, latvieši vispār prot tikai tekstilizstrādājumus taisīt un ēdināt meinstrīma/ lower meinstrīma manierē
[User Picture]
From:[info]junona
Date:July 18th, 2009 - 01:04 am
(Link)
Tam, ka ir daudz labu restorāciju par samērīgu ceņņiku nekādi nevaru piekrist. Man parasti ir problēma tādu sameklēt, jo lielākoties mūsu restorācijas ir sūdīgākas par sūdīgām, lai gan izliekas par kaut ko ievērības cienīgu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 20th, 2009 - 12:22 am
(Link)
Ne īpaši varētu piekrist. ja vari atlikt 20Ls personai uz pieēšanos restorānā (nevis bistro), tad ir ļoti daudz iespēju.
Taču šajā sakarā ir mainama kāda ļoti akūta problēma - pavāri mainās nenormāli bieži. Proti, foršs ēdiens ir atkarīgs no pavāra un, ja uzņēmums neprot 'pieturēt' vai 'uzaudzināt' savu, īpašo eksemplāru, tad nekādi kūlie interjeri un nekādi izdevigie ceņņiki nespēs nodrošināt klientelli iestādījumam, kura ēdieni nav gardi vai arī ir neparedzami gardi