kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 20th, 2009|12:22 am

helvetica
Ne īpaši varētu piekrist. ja vari atlikt 20Ls personai uz pieēšanos restorānā (nevis bistro), tad ir ļoti daudz iespēju.
Taču šajā sakarā ir mainama kāda ļoti akūta problēma - pavāri mainās nenormāli bieži. Proti, foršs ēdiens ir atkarīgs no pavāra un, ja uzņēmums neprot 'pieturēt' vai 'uzaudzināt' savu, īpašo eksemplāru, tad nekādi kūlie interjeri un nekādi izdevigie ceņņiki nespēs nodrošināt klientelli iestādījumam, kura ēdieni nav gardi vai arī ir neparedzami gardi
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.