kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 16th, 2011|02:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]

piemēram, vakar no 3 vietām tikai vienā bija klausāma jēdzīga mūzika (playliste), kamēr divos citos bija stalti izstutētas Dj pultis, bet tas, ko tie eventuālie DJ lika un kā viņi to darīja, lika šaubīties par viņu klātbūtnes nepieciešamību attiecīgajā vietā, brīdī un statusā. tip., mazāk stresa un čakara būtu vnk sataisīt jēdzīgu pleilisti un palaist uz PC. jo, nafig vajadzīga sarežģītāka un jaudīgāka tehnika, ja efekts ir tāds pats kā uzgriežot rādžiņu?
pēdējo reizi kko baudāmu un bez maksas Dj izpildījumā rīgas krogos sanāca piedzīvot, šķiet, pagājušā gada pavasarī/varsarā Teāra bārā, kad pie pults stāvēja Regnārs Vaivars. Lieki teikt, ka viņš pašts kā labi noaugudzis, stalts tēvu dēls ir gana uzrunājošs, taču būtiskāk bija, ka vienā brīdī sevi pieķēru atslēdzamies no sarunām un pieslēdzamies tam, kas fōnā skan un nevis fakin dziesmām, kas tiek liktas viena pēc otras lineārā secībā, bet gan veselai skaņdarbu kompozīcijai, kas ievilka un modelēja mūdus visa vakara/rīta garumā. klausījos gluži kā koncertu. kas tajā vakarā tika runāts, protams, neatminos
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]josie
Date:January 16th, 2011 - 02:30 pm
(Link)
pievienojos. Regnāra performanci arī labi atceros un nevienu citu pēdējā laikā redzētu īsti nevaru likt priekšā. ja nu vienīgi Grēviņa tirlināšanos, kas vienmēr ir tāda vidusskolnieku ballīte, bet vismaz paliek prātā :D
[User Picture]
From:[info]josie
Date:January 16th, 2011 - 02:32 pm
(Link)
ai, gandrīz aizmirsu, Celmiņa 'pultēšana' jaungada naktī Pērlē kopā ar Groševu bija to vērta. rets, bet jauks piedzīvojums!
[User Picture]
From:[info]hotai
Date:January 17th, 2011 - 10:14 am
(Link)
kur bija tie sūdīgie Dj?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 17th, 2011 - 07:27 pm
(Link)
vārdus napjautājos, bet Teātra bārā kkāda beibe, kas vienkārši sutinājās pie pults (bet tādu tur ir vairākums) un kkādu puiši Takā, kuriem bija glaunas plates, bet jēga, ko ar tām iesākt tikai tik daudz, cik palaist play.
es ceru, ka neviens no tiem nebiji Tu ;)
[User Picture]
From:[info]hotai
Date:January 17th, 2011 - 07:50 pm
(Link)
āā, paldies par info. es ar tai naktī spēlēju, un arī redzēju dažus neapmierinātus ģīmjus :) bet pārējie dejoja.