kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 18th, 2009|10:51 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Brokastīs īstena nātru zupiņa. jēēē. bija dilemma, vai taisīt matu skalojamo vai tomēr savārīt ēdienā. ēdu un secinu, ka pieņēmām wise decision. Tagad repertuārā paliek balandu salāti, pieneņu 'medus' un visas tās jāņzāļu tējas:)
Taču vasarīgā sezona oficiāli sāksies tikai un vienīgi tad, kad būšu tikusi pie savas pirmās šīgada bietīšu lapiņu zupas ar tādu jauku egļu malkā apdūmotu gaļu. Tas būs tāds bļe! Nekādas 40 gavēņa dienas, ceturtie augošie mēneši vai bērzu sulas man nenozimē tik daudz, kā šis te viens ēdiens..
linkpost comment

Comments:
From:[info]antons_v
Date:May 18th, 2009 - 12:24 pm
(Link)
Sieva aizvakar uztaisīja šo pašu, tikai kūpinātas gaļas vietā izmantoja liesu liellopa fileju. Garšo tiešām labi, taču zupu topā mans favorīts tomēr paliek aukstā zupa ar cūkgaļas cepeti.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:May 18th, 2009 - 01:50 pm
(Link)
Izvirtuļi!!!
From:[info]antons_v
Date:May 18th, 2009 - 03:17 pm
(Link)
Gastro(sodo)mīti!
[User Picture]
From:[info]junona
Date:May 18th, 2009 - 09:48 pm
(Link)
Jā!
Jāatzīst, esmu atklājis sevī morālista un garīgā skolotāja resursus, tāpēc domāju, ka turpmāk pārsvarā rakstīšu tikai par ģimenes vērtībām, norādīšu pareizo dzīves ceļu un lamāšu tos, kas no tā noklīduši.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 18th, 2009 - 11:20 pm
(Link)
pirms tu uzsāc savu kampaņu, ļauj man prātā nostiprināt to daiļo Dienas bildi (6dienas edišns), kur Pujats velk ar ķemmīti caur sirmajiem matiem un viņā ar mīlestības pilnu skatienu veras Šmits. Kā domājamais paliek fonā esošais, bet kadrā netikušais Ļedājevs
[User Picture]
From:[info]junona
Date:May 19th, 2009 - 02:31 am
(Link)
Viss, tā teikt, Dieva rokās!!!