kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 22nd, 2010|10:04 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:August 22nd, 2010 - 11:11 pm
(Link)
obviņāješ. 2 kursā par savu pirmo lielo naudu iepirku pavillion un darbojas vēl joprojām, ja vien E nebūtu ekrānu sajājis (pēc 4 gadu lietošanas) (kuru atrestaurēt, ņemot vērā, ka tajā laikā vēl nebija iebūvētās tīklkartes, kā arī ietilpība tikai kkādi 40Gb, būtu neizdevīgāk, nekā iegādāt jaunu), lietotu vēl šobaltdien. tagad glabājas vnk kā cietais disks...

un galvenais apsvērums, līdz ar aparāta fizisko izturību arī, ir jauda, jo vienmēr vienlaicīgi vaļā ir miljons neta lapu, vairāki dokumenti, kkādas papildus programmas (tildes u.tml.) un pāris failmenedžeri.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:August 23rd, 2010 - 04:51 am
(Link)
Nea, ja runa ir par to laptopu, kuru esmu redzējis jūsu apartamentos, tad tas nav pavilions. Tas ir nx sērijas HP Compaq, kas ir reāls zvērs. Mūsu mājā arī viens tāds ir. Tam ir lielāks ekrāns (17") un tas darbojas vēl joprojām. Mēs esam to nodevuši jaunās paaudzes rīcībā, kur tas tiek izmantots kā dažātu kustīgo bilžu reproducēšanas iekārta. Un jāsaka, ka lai arī ar sirmu bārdu un cienījamā vecumā, tomēr vēl turas pie dzīvības. Kaut kādas saguruma pazīmes uzrāda (citreiz tā saucamais diskdzinis niķojas, daži DVD diski viņam nepatīk, un vēl šādi tādi sīkumi), tomēr visu cieņu. Vienīgais vājais posms šim aparātam bija baterija. Mūsu gadījumā tā atņirdzās jau pirmā gada laikā.