kanariņš - ģenitālās f-jas un kotrole [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ģenitālās f-jas un kotrole [Jul. 14th, 2010|06:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dekaels
Date:July 14th, 2010 - 06:53 pm
(Link)
Plus miljons, bet, imho, bezcerīgi, kamēr sabiedrisko un politisko "diskusiju" toni šajā ziņā stipri ietekmē visādi šmitveidīgi debili frīki un pujāti, kurus tiešām satrauc tikai tas, kādas gan šausmas tie kritušie vīrieši tur tumsā dara.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 14th, 2010 - 06:59 pm
(Link)
diskusijās konfrontēt viņus ar personīgu pieredzi no sieviešu puses. Lai parisina. Ja var atrisināt, jo labāk visiem. Ja nevar, off with a head!
[User Picture]
From:[info]dekaels
Date:July 14th, 2010 - 07:09 pm
(Link)
Interesanti, vai kāds jau nav mēģinājis (rezultātu gan viegli iztēloties: "jā, bet tas ir slikti un pret visajām latviskajām un kristīgajām vērtībām, un tā mēs izmirsim bla bla bla, marš augļoties un vairoties"). Slinkums gan tagad meklēt.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 14th, 2010 - 07:14 pm
(Link)
drošvienkair. un transpersonas arī klāt.

cik uz sitiena atminu, tad Aivitas Putniņas jokainie pētījumi, kur homoseksuāļi tika likti paralēli ar nepilnajām ģimenēm, pētot kkādu attieksmi pret 'normālību' no reproduktīvās politikas puses vai tml. Bija Dienā publiskots. bet varbūt ir atrodams ari kkur te: http://www.policy.hu/putnina/
From:[info]divi_g
Date:July 14th, 2010 - 07:11 pm
(Link)
Diez vai ir sagaidāms, ka tādi drīzumā izzudīs, tā kā nāksies vien domāt metodes, kā ar viņiem efektīvāk diskutēt par to, ko tie kritušie cilvēki tumsā dara.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:July 14th, 2010 - 07:15 pm
(Link)
varbūt tad mazāk iespringt uz diskusijām un vairāk vnk darīt zināmu savu pieredzi (kas lielākā daļā parametru nav īpaši atšķirīga no 'normālo' pieredzes). nu, pastarpināti konfrontēt ar to...
From:[info]divi_g
Date:July 14th, 2010 - 07:18 pm
(Link)
Jap, kālab ne.
[User Picture]
From:[info]dekaels
Date:July 14th, 2010 - 07:20 pm
(Link)
Bīstos, ka ar viņiem nemaz nav iespējams diskutēt. Drīzāk vajadzētu mazināt viņu ietekmi, piem., novēršot uzmanību no šitādiem fundijiem ar kaut ko jēdzīgu. Tas prasītu daudz pūļu, bet varētu būt tā vērts.
From:[info]divi_g
Date:July 14th, 2010 - 07:24 pm
(Link)
Man ir aizdomas, ka visa milzumlielā jezga ap praidiem, leģionāriem un devītajiem maijiem tieši tādēļ tiek taisīta, lai novērst uzmanību no kaut kā jēdzīga; ja tā, tad šajā visnotaļ vērtīgajā ceļā var rasties neparedzēti lieli šķēršļi :(