kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 23rd, 2010|12:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]marija
Date:April 23rd, 2010 - 03:01 pm
(Link)
nu palasi rīgas laika interviju, tur arī žurnāls, no kura varbūt var gaidīt kaut ko vairāk, un kas saka, sāc ar galvu, tikai nospodrina viņa tēlu.
un reklāmas darbojas, tas, ka cilvēki auni, tur jau neko.
From:[info]antons_v
Date:April 23rd, 2010 - 03:12 pm
(Link)
Tā intervija vispār ir EPIC FAIL no RL puses. Es iemetu aci veikalā pie žurnālu stenda un nespēju noticēt tam, ka beigās Tīrons ar Stendžu vienojas kopīgā dziesmā par to, ka labai reklāmai ir jānāk "no iekšām". Tas ir pizģec! Jo tas ir tas pats Tīrons, kurš sen atpakaļ slavenajā RL intervijā parādīja Šlesera īsto seju. Toreiz šī frāze likās esam nagla Šlesra politiskās karjeras zārkā, bet laikam pa šiem gadiem kaut kas ir mainījies un pašam Tīronam tā ir iepatikusies. Akujeķ!
[User Picture]
From:[info]marija
Date:April 23rd, 2010 - 03:35 pm
(Link)
es tieši par to pašu, lasīju un nesapratu, kas notiek, kur ir kritiskā attieksme pret reklāmas guru izteikumiem. tāds kopā noskriets maratosn vairāku lapušu garumā.
From:[info]antons_v
Date:April 23rd, 2010 - 04:54 pm
(Link)
Precīzi.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:April 23rd, 2010 - 05:02 pm
(Link)
Iespējāma arī labvēlīgāka interpretācija - Tīrons vienkārši atļaj Stendzeniekas runāt blēņas turklāt vēl mazliet paskubinot. Nav jau viņam tiešā tekstā viņš tur jāizdrāž. Var jau arī smalkāk, ar cimdiem, tā teikt.
Bat kas attiecas uz AŠ2, tad tas, manuprāt, vienkārši ir pretīgi. Tik pretīgi, ka pat smiekli nenāk.
Kāds starp citu Stendeniekam varētu pajautāt, kas tad īsti notiek ar kustību PaSaulei, kura radās neilgi pirms iepriekšējām Saeimas vēlēšanām un par kuru Stendzenieks teica, ka tas nav vēlēšanu projekts, ka braukāšot uz sēšot pozitīvismu (laikam jau loģisko?) pa visu Latviju. Šajā sakarā brīnos par LV žurnālistiem. Viņiem vajadzētu to mērgli par šo lietu tirpināt katru reizi, kad dižais reklāmas guru izbāž galvu no savas siltās migas.
From:[info]antons_v
Date:April 23rd, 2010 - 05:10 pm
(Link)
Es gan domāju, ka bija jāizdrāž, jo es to ironiju, ja tāda tur tiešām bija, diez kā nemanīju. Proti, labi argumentētas iebildes šajā gadījumā būtu daudz efektīgāks veids, kā norādīt, ka Stendža gvelž blēņas.

Par AŠ2 varu tikai piekrist. Tāpat arī par PaSaulei, kuriem pat mājaslapa ir pazudusi no interneta ārēm.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 23rd, 2010 - 05:57 pm
(Link)
es rīgas laiku vairs nelasu, kopš Zanderes k-dze dezertēja. Es labāk pa to naudiņu kentauru nopērku (lai gan tagad arī vairs nē zināmu apstākļu dēļ...), tam nav lielu sponsoru, bet nav arī četrrāpus jāstāv, pakaļu jāpagriež
[User Picture]
From:[info]junona
Date:April 23rd, 2010 - 09:00 pm
(Link)
Nu kāpēc uzreiz pakaļu, ja pietiek ar otru vaigu?