kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 30th, 2010|05:19 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atšķirībā no citām dakterēm, šī izrakstīja E veselu grozu ar viskautko - ieskaitot antibiotikas, pretalerģijas zāles etc. - un visas NENORMĀLI DĀRGAS (daktere uzpirkta vai kā?). Un, kad palasa par blakusefektiem - tie Tev nav nekāda miegainība vai reiboņi, tās bļin ir tādas blakusparādības, ka būs jādzer citas zāles, lai saglabātu dzīves kvalitāti. viskūlākais man patīk - pilieni pret alerģisku rinītu_blakusparādības: alerģisks rinīts (diemžēl e noveicās un rinīta vietā tikām pie alerģiskas nātrenes pa visu ķermeni, bet tas tā, lapiņa jau arī par šādu versiju brīdinaja...).

Jāatzīst, mana arhīva kroņa numurs ir miegazāles ar blakusparādībām (citu starpā): murgošana, krampji, paralīze, sirds apstāšanās. Un tās tev nav indijā vai ukrainā presētās govju kakas - tās ir "īstās medicīnas" citadelē - ASV - tapušās ripiņas. miljardi izpētē, miljardi eksperimentos, yo!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]josie
Date:January 30th, 2010 - 06:13 pm
(Link)
atceros, ka es beernibaa biezji slimoju un man tie dateri rakstiija zaalju chupas, bet mamma jau ir taa kura izlemj...un mana mamma izleema, ka man nav nepiecieshamiba pec taa visa, taa kaa ... viss uz Taviem pleciem, miiljuminj :)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 31st, 2010 - 09:29 pm
(Link)
nedevu jau ar.
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:January 31st, 2010 - 11:39 am
(Link)
nu nezinu nezinu - vai cilvēkam jādod ir ķīmiskās sulas, vai normāls režīms un marinēts ķiploks/žāvēts ābols būtu labāks
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 31st, 2010 - 09:31 pm
(Link)
sīčiem imūnsistēmas tapšanas laikā visādi pigori notiek. dzer bērzsulas un ēd mājas dējuma olas skrien basām kājām pa pļavām un rīvējas ar dvieļiem pēc peldēm jūŗjā, bet tad ņem vienā mirklī un tiek pie prastas slimības, kas neiet prom un iet tik dziļumā, ka nekādi upeņlapu novārījumi ar medu un adītas zeķes nelīdz. tad nu jāpaļaujas uz zinošākiem prātiem (obviously not)
[User Picture]
From:[info]marija
Date:February 1st, 2010 - 12:26 pm
(Link)
ar ārstiem ir tā, ka labāk aptaujāt 3 pēc kārtas un tikai tad pieņemt kaut kādu diagnozi, vidējo aritmētisko. citādi skrien ar pieri sienā pēc lobētajiem medikamentiem un tērē naudu par ārsta darudzenes masāžām.
[User Picture]
From:[info]mena
Date:February 2nd, 2010 - 05:21 pm
(Link)
Pat ja vienam cilvēkam no daudziem, daudziem ir bijusi kāda no tām "blakus par''adībām" - tā ir jāmin zāļu anotācijā. Tad jau labāk vispār nelasīt kādas blakus parādības mēdz gadīties visparastākajiem sieviešu tamponiem...