kanariņš - Noteikts Rīgas domes pastāvīgo komiteju sēžu grafiks [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Noteikts Rīgas domes pastāvīgo komiteju sēžu grafiks [Jul. 14th, 2017|12:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Rīgas domē ir astoņas komitejas - Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja, Finanšu un administrācijas lietu komiteja, Izglītības, kultūras un sporta komiteja, Mājokļu un vides komiteja, Pilsētas attīstības komiteja, Pilsētas īpašuma komiteja, Satiksmes un transporta lietu komiteja un Sociālo jautājumu komiteja.

Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas, kuras priekšsēdētājs ir Dainis Turlais, sēdes notiks ceturtdienās plkst. 13.00 511.kabinetā.
Finanšu un administrācijas lietu komitejas priekšsēdētājs ir Nils Ušakovs un komitejas sēdes notiks trešdienās, plkst. 15.00 domes 121.kabinetā jeb Portretu zālē.
Izglītības, kultūras un sporta komiteju vada Eiženija Aldermane. Komitejas sēdes notiks ceturtdienās plkst. 10.00 511.kabinetā.
Mājokļu un vides komiteja uz sēdēm sanāks otrdienās plkst. 13.00 121.kabinetā (Portretu zālē). Komitejas priekšsēdētājs ir Vjačeslavs Stepaņenko.

Pirmdienās, plkst. 11.00 121.kabinetā (Portretu zālē) uz sēdēm sanāks Rīgas domes Pilsētas īpašuma komiteja, kuru vada Oļegs Burovs.

Savukārt plkst.14.00 pirmdienās te notiks Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja, kuras priekšsēdētājs ir Maksims Tolstojs.

Satiksmes un transporta lietu komitejas, kuras priekšsēdētājs ir Vadims Baraņņiks, sēdes notiks trešdienās plkst. 12.00 121.kabinetā (Portretu zālē).
Sociālo jautājumu komiteju vada Olga Veidiņa un komitejas sēdes notiks otrdienās, plkst. 10.00 511.kabinetā.

Tāpat kā iepriekšējā sasaukumā, Rīgas domes sēdes notiks otrdienās plkst. 14.00 Rīgas domes sēžu zālē, ja vien Rīgas domes priekšsēdētājs nav iepriekš noteicis citu sēdes norises laiku vai ir izziņota ārkārtas sēde.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:July 14th, 2017 - 12:38 pm
(Link)
kaukā nedarbojas tas links...