|
[Nov. 2nd, 2009|06:11 pm] |
redziet, mūsu ierakumi visai maz interesējas par ēdienu un arī gatavo ātri un pavirši, tāpēc lepoties ar grandiozām receptēm nesanāk, bet - surpraiz surpraiz - šodien no rīta, metot visus pārpalikumus kopā bļodā a ļa 'salāti', sanāca tīri tā neko.
smalki rīvēts burkāns smalki rīvēts ķirbis kubiņos sagriezts ābols grauzdētas saulespuķu sēklas granātābola sēklas (bērnam pielikām ari kukurūzu klāt, lai saldāk)
nekādas garšvielas, nekādas mērces. sweet granātābols, šķiet, kļūs man mīļāks nekā dzērvenes (par brūklenēm gan vēl jāpadomā). |
|
|
Comments: |
| From: | josie |
Date: | November 2nd, 2009 - 07:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
shitaa recepte jau sen zinama, ka laba. bet nav provets ar granatabolu.
piedošan, bet ņemtne te noteikti ne pa jokam. (piem, lai es kādreiz rīvētu šitādu dažādību, grieztu kubiņos, tad vēl štukotu sēklas + kuras grauzdētas un kuras tāpatvien, nnnnēnēnē, shenkjū! anulēju ticamību visām tavām gražīgajām piesiešanās reizēm citiem ķēķu cibiņiem, tā lūk.)
rīvēt man patīk (dzīvokļa biedrs teiktu, ka zāģēt un pilināt arī) un viss pārējais ir tas, ko kaimiņkoļas mazdārziņā pa nakti var nočiept :D
ja liek eļļu, tad vajag biku arī etiķīti vai citroniņu, ja liek to, tad atkal biku cucuriņu vaiga, ja liek cucuru, tad bez sāls nu nekā un ja esam tik tālu, tad jau labāk kādu nopietnu dresingu ņemties un taisīt. a tā izturās tā parupjāk pret sastāvdaļām un tās savas dabīgās sulas iztecina, nu, un rīklītē nesprūst :D | |