27 Septembris 2018 @ 06:43
 
Šorīt izvēlējos ceļu, pa kuru sen nebija iets. Un iekāpu suņa mēslā.
Mans interpretējums?
Uz laimi.

Ir labi, ka ir peļķes. Rudens, Tu joprojām esi foršs.
Cilvēki turpretī, Jūs joprojām daži esat primāti. Arī nodiršaties tualetē un nenolaižat ūdeni vai dirsu nenoslaukat? Jo tas sūds uz gājēju celiņa jau liecina par Jums.
 
 
( Post a new comment )
Atheiste[info]atheist on 27. Septembris 2018 - 18:04
Es par tiem sūdiem arī esmu nenormāli dusmīga, jo te viņi arī ir visur, pa labi un pa kreisi. Vēl nesen bija raidījums par kaut kādu mazpilsētu, kur pensionāri bija apvienojušies "sūdu apkarošanai", bet labākais ir tas, ka daudzi nesavācēji pat vēl pretī lamājās, sak, ja tev nepatīk, vāc pats. Ja man būtu teikšana, es ietu pa radikālo ceļu - sūdu nesavāci, tātad nespēj uzņemties atbildību par savu sunci, tāpēc mēs tev viņu atdosim tikai tad, kad būsi samaksājis naudas sodu un kaku satīrījis.

Vēl gan tajā pašā raidījumā bija arī video par radikālāku cīņu ar tiem kaku atstājējiem, tā gan bija viena pašdarbnieka ideja, bet šis parkā sekoja ar kameru un vaktēja, kurš kaku atstās, tad paņēma to kaku un izmērēja pret aizmirsēju, lai labāk atmiņā iespiežās. Vēl citur, šķiet, Spānijā, arī pašdarbnieki bija saorganizējuši, ka parkā nolasa kakas īpašnieka adresi (laikam no suņa čipa vai kaut kā tā) un tad to kaku pēc tam uz mājām piegādā ar zīmīti "te jums kaut kas, ko jūs aizmirsāt".

(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 27. Septembris 2018 - 19:25
Sasmējos :D
Bet ļoti labas pašdarbnieku darbības.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)