19 Novembris 2017 @ 16:52
ieviest skaidrību sevī  
Morālie pēc Chronos Balles. Savas neizdarības dēļ atkal. Un dēļ Marsa kvadrāta ar Neptūnu slīgstu depresijā, kurai atkal dodu iemeslu piešķilties.
Varbūt runa ir par kaut ko vairāk. Varbūt problēma nav tikai nespēja komunicēt publiski. Es centos nejusties outside. Tas neizdodas. Tā sajūta nepamet. Un tā nu rodas jautājums - bet kā sadzīvot? Neviens taču negrib būt nesaprasts!

Bet varbūt tā ir tikai iekšēja. Varbūt no ārpuses tā it nemaz neizskatās. varbūt.

Lai vai kā es priecājos sevī, ka varu būt daļa no šīs komūnas un pasākuma. Klusi priecājos, jo citādāk es neprotu. [ atkal, ja nu nesapratīs]
Man jau daudz bija aiziet un būt tur. līdz pēdējam pat. last man standing. Protams, ka tas nebūtu izdevies bez atbalsta. Nekas no tā vispār nebūtu noticis. Tagad es to zinu. Paldies Tev. Tu zini.

Es ceru, ka ar katru reizi spēšu pārkāpt sev pāri ar vien vairāk un tiks iekarotas jaunas iekšējās virsotnes, kuras tur ir, tikai tām netiek ļauta vaļa.

ticiet man es cenšos. nepaiet neviena diena, kas es nekautos ar sevi. Es varu pasmieties par sevi, bet tas ir skumjais klauns, kas smīdina.

Bet ja par pašu Balli, tad galda noformējums un dekorācijas, ieviestais foto stūris bija ļoti ļoti.. Skaisti, Skorpioniski un mistiski. Un galvenais jau cilvēki. Nesamāksloti pagājis laiks īstās, patiesās sarunās.
 
 
( Post a new comment )
Atheiste[info]atheist on 20. Novembris 2017 - 10:37
Mana tante interesējas par Chronos. Sāka mācīties pie Rača, bet nevar saprast, vai varbūt vajadzētu mainīt. Kādas tev atsauksmes? :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 20. Novembris 2017 - 13:51
Račs manuprāt ir tendēts uz klasisko astroloģiju, tādā izpratnē, ka ļoti konkrēti, sausi, strukturēti utml. Kaut par viņa skolu neko nezinu teikt.
Es vienkārši paklausījos Līgas Šīronas lekcijas kopā Ar Andi Gesti. Man uzrunāja viņas maniere un pieeja tam, jo viņa tendējas vairāk uz astropsiholoģiju.
Chronos ir trīs pasniedzēji un visi pilnīgi dažādi, kas arī dod iespēju paklausīties no dažādiem rakursiem. Ir Jānis Bēniķis, kurš arī specializējies vairāk klasiskajā astroloģijā, Līga pati ,kura ir vairāk garīga būtne :) un Maija Krafte, kas pati ir beigusi Chronos skolu :)

Te tiešām ir tīri jautājums par to, kurš astrologs, lektors, pasniedzējs spēj noturēt tavu uzmanību un uzrunā. Tāda sliktāk vai labāk šeit noteikti nav. Tīri - Find your master. :)

(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Atheiste[info]atheist on 20. Novembris 2017 - 14:40
Skaidrs, paldies par viedokli, nodošu tantei, varbūt būs vēl kādi jautājumi, ja tā nav problēma :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 22. Novembris 2017 - 08:35
Droši :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)