гражданка (не) пофигистка - Nr.323
Maijs 11., 2015
09:13

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nr.323
Jā, jā... arī 19.gs. bija "mode" bildēties ar mirušajiem ģimenes locekļiem (savādāk manas trulās smadzenes to vienkārši nespēj uztvert). Varbūt vēl var iebalzamēt un nēsāt līdz, lai brālītis ir klāt visos ģimenes godos. Katrā ziņā ģimenē visticamāk ir smagas, psiholoģiskas problēmas (es pat domāt negribu, kā tēvs mani ved uz slimnīcu pie mātes un rāda kautko nedatīstītu un mirušu, bonusā vēl ģimenes atrakcija - koppfoto).

Garastāvoklis:: tired
Mūzika: vēl klusums
Tags:

(14 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:11. Maijs 2015 - 11:21
(Link)
Un spontānais aborts nodēvēts par dzemdībām.
Un tie, kas to iztulkoja latviski, "aizmirsa" pielikt komentāru, ka latvijā aborti atļauti līdz 12. nedēļai.
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:11. Maijs 2015 - 11:40
(Link)
Vecais stāsts par krāsu sabiezināšanu... vēl nesen pieturās bija reklāmas, kur embrija izskats neatbilda vecumam + gaudulīgs tekstiņš klāt...
Varbūt man arī mēnešreizes sabildēt, jo nabaga olšūna tak arī gandīz vai cilvēciņš =D
[User Picture]
From:[info]mala
Date:11. Maijs 2015 - 13:28
(Link)
yēs, un, lai tikumīgāk, saslauki mēnešreizes zīdaiņu drēbītēs - neiesi tak bērnu pliku bildēt.
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:11. Maijs 2015 - 13:57
(Link)
Principā vīriešiem vieglāk - atliek prezervatīvu ar saturu smuki kaut uz mutautiņa uzlikt un lieta darīta!
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:11. Maijs 2015 - 14:10
(Link)
Ak, dusmas aizdeva tādi pro-laifisti, kuri idejiski labāk atbalstītu risku grūtniecei nomirt, nekā atbalstītu abortu pat tik ekstrēmā gadījumā kā šis: raksts par 10 gadus vecu meiteni, kas sver 34kg, bet kurai Paragvajas valdība liedz abortu.

Pie raksta komentāri:
Aborts, aborts. Kopš kura laika nāvessods būtu jāpiespriež nozieguma upuriem? Jāsoda ir noziedznieks nevis viņa upuri!
Ja tiešām vainīgs ir patēvs, nevis kaimiņpuika, tad tas jaunais skuķis un viņas mazulis - abi ir pedofīla upuri. Tajā nebūtu nekas cilvēcisks - mazuli sodīt ar nāvi, bet meiteni katoliskajā vidē nolemt visu dzīvi mocīties ar bailēm no elles, kad jau tāpat ir pietiekama trauma, ja patēvs ar māmuliņas ziņu šo ir piesmējis.
Ja nu kāds tur ir abortējams, tad tas ir pedofils, bet ārstiem ir jārūpējas par cilvēka dzīvību.
- - -

Un kā parasti ir skaidri pamanāms tas, ka raksta autoram absolūti nav svarīgi, kādēl meitene ir palikusi stāvoklī, bet gan, ka nav atļauts "piebeigt" vēl nedzimušo bērnu. Tas, ka Paragvaja, attīstības un cilvēku izglītības līmeņa jomā ir tualete, arī ir mazsvarīgi.
Viens secinājums - ja vien cilvēkam galvā nav putra, aborts ir tikai galējā nepieciešamība, lai glābtu mātes dzīvību, kad kaut kas ir nogājis pavisam greizi ar veselību. Nu un parasti, pirms bērna ieplānošanas, veselība tiek pārbaudīta... lai gan, ko mēs te sapņojam - siena gubā ar galvu nepadomāsi.
- - -

Man šis raskts atsauc atmiņā vecu propagansas paņēmienu - mazsvarīgu lietu aktualizēšanu. Kā rāda ASV un Anglijā veikti sociālie eksperimenti ( ierakst ar slēpto videokameru), tur šādās situācijās meitene nekavējoties tiktu nosūtīta pie abortu veicēja un Imantas pedofila " kolēģis" mierīgi varētu turpināt piekopt savu perversiju, apdraudot arī citas meitenes. Man ir pamats domāt, ka Latvijā nebūtu savādāk. Tieši abortu un kontracepcijkas viegla pieejamība rada Inta Ķuža vārdiem runājot " ļoti mierīgo vidi," kurā pedofils var darboties. Un tieši abortu ierobežošana vai vēl labāk " aizliegšana pēc būtībās" ( tā kāda Vācijas Satversmes Tiesas spreidumā abortu jautājumā), vidi padara , tā paša I. Ķuža vārdiem runājot " trauslu."


Derdzīgi.
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:11. Maijs 2015 - 14:41
(Link)
Interesanti - tēvs esot gulējis ar daudzām, bet šīs nav apbērnojušās (un kur rakstīts, ka kautkādā krūmājā nav iedzerts vietējo lapu maisijums un no augļa nav veikta atbrīvošanās).
O.k. tur sexsuālā izglītošanās ir bērna šlupstu līmenī.
Dīvainā kārtā "gudrie, izglītotie ES pilsoņi" laikam nespēj saprast, ka šajā gadijumā jādomā par bērnu un bonusā - kas labs var sanākt no incesta?
Varbūt kāds no vāvuļotājiem var uzņemties atbildību par 10 gadīgu bērnu, kurai drīz jādzemdē?
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:11. Maijs 2015 - 14:56
(Link)
Jā, bet te pat nav runa par "kas labs var sanākt no incesta" vai "iznēsāt izvarošanas rezultātu ir smaga psiholoģiska trauma"; runa ir par to, ka iznēsāt bērnu spiež meiteni, kuras ķermenis fiziski nav gatavs tādai slodzei (viņa sver 34kg, ffs.).
Bet komentāru vāvuļotāji tak tik svētulīgi, ka nelabi metas. Tiem konkrētajiem cilvēkiem vajadzētu pārtraukt sevi saukt par "pro-life", ja reiz meitenes dzīvība viņiem šķiet mazsvarīga.
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:11. Maijs 2015 - 15:03
(Link)
Uz vispārējā fona varbūt viņa nomirs, un jāklausās, ko "gurais, attīstītais ES pilsonis" teiks tad. Visticamāk kažociņš tiks ātri pārmests uz otru pusi...
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:11. Maijs 2015 - 15:07
(Link)
Kā, nu tad tā būs "dieva griba", vai tad tu nezini?
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:11. Maijs 2015 - 14:59
(Link)
Pag, aizdomās turamais ir patēvs, nevis tēvs, līdz ar to par incestu nav runas.
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:11. Maijs 2015 - 15:09
(Link)
désolé!!
Paskaidro man, mucā augušai, pa spundi barotai, kāpēc tiek izcelts tikai šis gadijums. Ir dzirdēts, ka Āfrikā šādi gadijumi nav nekāds baigais retums. Tas neskaitās?
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:11. Maijs 2015 - 15:12
(Link)
Es neko neattaisnoju, bet vai gadijumā viņi nav izturīgāki par bālajām, kuslajām eiropiešu miešelēm? (nespēšu gan pateikt, no kurienes manī šis uzksats gan radies).
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:11. Maijs 2015 - 15:18
(Link)
Pieļauju, ka risks viņas veselībai un dzīvībai šajā gadījumā ir ārstu konstatēts. Taču valdība aizliedz veikt abortu. Kā jau rakstā norādīts, tad ārsti nolēmuši neļaut dzemdības (taisīs ķeizargriezienu), tātad konkrētais gadījums tiešām ir tik ekstrēms, par kuru parasti pat saprātīgākie pro-laifisti saka: ja grūtniecība apdraud grūtnieces dzīvību, tad aborts ir pieļaujams.
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:11. Maijs 2015 - 15:22
(Link)
"valdība par saviem pilsoņiem rūpējas"
Powered by Sviesta Ciba