гражданка (не) пофигистка - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
14:10

[info]hedera

[Link]

Ak, dusmas aizdeva tādi pro-laifisti, kuri idejiski labāk atbalstītu risku grūtniecei nomirt, nekā atbalstītu abortu pat tik ekstrēmā gadījumā kā šis: raksts par 10 gadus vecu meiteni, kas sver 34kg, bet kurai Paragvajas valdība liedz abortu.

Pie raksta komentāri:
Aborts, aborts. Kopš kura laika nāvessods būtu jāpiespriež nozieguma upuriem? Jāsoda ir noziedznieks nevis viņa upuri!
Ja tiešām vainīgs ir patēvs, nevis kaimiņpuika, tad tas jaunais skuķis un viņas mazulis - abi ir pedofīla upuri. Tajā nebūtu nekas cilvēcisks - mazuli sodīt ar nāvi, bet meiteni katoliskajā vidē nolemt visu dzīvi mocīties ar bailēm no elles, kad jau tāpat ir pietiekama trauma, ja patēvs ar māmuliņas ziņu šo ir piesmējis.
Ja nu kāds tur ir abortējams, tad tas ir pedofils, bet ārstiem ir jārūpējas par cilvēka dzīvību.
- - -

Un kā parasti ir skaidri pamanāms tas, ka raksta autoram absolūti nav svarīgi, kādēl meitene ir palikusi stāvoklī, bet gan, ka nav atļauts "piebeigt" vēl nedzimušo bērnu. Tas, ka Paragvaja, attīstības un cilvēku izglītības līmeņa jomā ir tualete, arī ir mazsvarīgi.
Viens secinājums - ja vien cilvēkam galvā nav putra, aborts ir tikai galējā nepieciešamība, lai glābtu mātes dzīvību, kad kaut kas ir nogājis pavisam greizi ar veselību. Nu un parasti, pirms bērna ieplānošanas, veselība tiek pārbaudīta... lai gan, ko mēs te sapņojam - siena gubā ar galvu nepadomāsi.
- - -

Man šis raskts atsauc atmiņā vecu propagansas paņēmienu - mazsvarīgu lietu aktualizēšanu. Kā rāda ASV un Anglijā veikti sociālie eksperimenti ( ierakst ar slēpto videokameru), tur šādās situācijās meitene nekavējoties tiktu nosūtīta pie abortu veicēja un Imantas pedofila " kolēģis" mierīgi varētu turpināt piekopt savu perversiju, apdraudot arī citas meitenes. Man ir pamats domāt, ka Latvijā nebūtu savādāk. Tieši abortu un kontracepcijkas viegla pieejamība rada Inta Ķuža vārdiem runājot " ļoti mierīgo vidi," kurā pedofils var darboties. Un tieši abortu ierobežošana vai vēl labāk " aizliegšana pēc būtībās" ( tā kāda Vācijas Satversmes Tiesas spreidumā abortu jautājumā), vidi padara , tā paša I. Ķuža vārdiem runājot " trauslu."


Derdzīgi.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba