Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jun. 18th, 2016 04:07 pm 42 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:June 19th, 2016 - 02:01 am
(Link)
''a) to nevar vispārināt uz bēgļu uzņemšanu kā fundantāli nepareizu lēmumu''

Var gan. Bēgļiem ļoti mierīgi var palīdzēt tur pat viņu valstu tuvumā, buferzonās vai kaimiņvalstīs pierobežā izveidotās nometnēs. Tādās, kā smej, arī pārsvarā atrodas vairums reālo bēgļu. Tie morloki, kas laužas iekšā Zviedrijās, Vācijās etc NAV bēgļi vai vien par potenciālu patvēruma meklētāju neuzskata pilnīgi jebkuru Āfrikas vai TA iedzīvotāju. Jā, ja man tajās kloākās būtu jādzīevo, es arī labprāt aizbēgtu. Un ja mans IQ būtu augstāks par istabas temperatūru, kas ir reta parādība šajos reģionos, tad vēl padomātu kāpēc esmu pats savu mītnes zemi padarījis par kloāku, no kuras jābēg.
From:[info]pelnufeja
Date:June 19th, 2016 - 02:49 am
(Link)
Protams, protams, un vairākus gadsimtus ilgušajam koloniālismam Āfrikā un citviet nav nekāda sakara nedz ar šā brīža zemo dzīves līmeni šajās teritorijās, nedz n vietās pasaulē noritošo karadarbību, no kā cilvēki bēg. Jo Eiropa taču ir maiga, mīlīga un pūkaina vieta, kas nekad nav izkāpusi no savām robežām, turpretī netīrie, agresīvie un stulbie mežoņi to vien dara, kā mums uzbrūk, laupa, grauj mūsu tradīcijas un ekonomiku, ak, kādi mēs esam nabadziņi ļaunajā, mežonīgajā izplatījumā.

Iesaku noklausīties, piemēram, šo:
https://www.youtube.com/watch?v=YvnwVGBy26c
From:[info]heda
Date:June 19th, 2016 - 09:35 am
(Link)
te atbildes no praktiskās puses
atkal teorija vs prakse

https://www.youtube.com/watch?v=Txk-CZRFEoQ
From:[info]pelnufeja
Date:June 19th, 2016 - 03:47 pm
(Link)
Paldies par šo, noklausījos.

Es neuzskatu, ka ar imigrācijas politiku viss ir kārtībā, bet arī nedomāju, ka tāpēc, ka ar to ir problēmas, vajadzētu pārstāt cilvēkiem palīdzēt - cik saprotu, tad Zviedrijā lielākā problēma ir, ka imigranti dzīvo no valsts sociālā atbalsta un nestrādā, ka uz viņu izdarītajiem noziegumiem "piemiedz acis" utml - kas ir dīvaini un nepareizi, bet nav taču tā, ka no pabalstiem dzīvo un izvaro sievietes visi.
From:[info]heda
Date:June 19th, 2016 - 05:16 pm
(Link)
To gadījumu ir ļoti, ļoti daudz. Šonedēļ, piemēram, vienu tiesāja par 13 gadīgas meitenes izvarošanu. "Sods" - 18 mēneši policijas uzraudzības, no valsts netiek izraidīts, jo, saskaņā ar spriedumu, esot labi "established". Es par to tik reti rakstu tikai tāpēc, ka man jau arī patīk dzīvot savā rozā burbulī, nevis dīlot ar realitāti.
From:[info]heda
Date:June 19th, 2016 - 09:59 am
(Link)
izvarotajām meitenēm nākas dīlot ar praksi, nevis teoriju
From:[info]gnidrologs
Date:June 19th, 2016 - 12:27 pm
(Link)
''Protams, protams, un vairākus gadsimtus ilgušajam koloniālismam Āfrikā un citviet nav nekāda sakara nedz ar šā brīža zemo dzīves līmeni šajās teritorijās, nedz n vietās pasaulē noritošo karadarbību.''

Jā, ar ŠOBRĪD notiekošo pilnīgi nekāda. Ja vien tu tā pat neuzskati, ka pie Latvija ekonomiskajām, politiskajām un sociālajām ligām vainojams Vācu, Zviedru un Krievu koloniālisms.