Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Apr. 2nd, 2016 12:28 pm 26 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]inese_tk
Date:April 2nd, 2016 - 11:04 pm
(Link)
izrādes jau netaisa kaut kāds mistisks "JRT", bet režisori. no Tevis nosauktajām, nevienai nav tāds, manuprāt, baigi labais vai veiksmīgais vai dziļais. viens pat vispār nav režisors, Mičulei foršs ir tikai Fundamentālists un Ēcis ir vnk Ēcis, ir viņam šis tas, kas velk uz foršumu (Vigīlija un Kontrabass), bet kopumā es nesaprotu ar kādiem apsvērumiem izvēlas materiālu un, ko ar to grib pateikt.

Tā vispār ar JRT ir slikti jau sen, bet izrādes ir jātaisa enīvei (t.i. ir obligātais pirmizrāžu skaits sezonā utt.) un tā kā Alvis lido tālos ārzemju augstumos, tad izrādes taisa citi un - kā nu kuram sanāk tā ir, nav jau daudz to ģeniālo režisoru LV, kuri varētu nākt un taisīt tās ģeniālās izrādes.
From:[info]heda
Date:April 2nd, 2016 - 11:23 pm
(Link)
Bet kāds taču repertuāra politiku veido un apstiprina tik vāju un klabošu materiālu kā LKD, un dramatiska labu režisoru trūkuma Latvijā šobrīd noteikti nav. Tagadējais brīdis man no malas atgādina krīzi jebkurā darba kolektīvā, kad tie, kuri savu darbu dara labi, atklāj ka citi uz tā rēķina var slaistīties, un tad demonstratīvi beidz strādāt to citu vietā.
From:[info]inese_tk
Date:April 2nd, 2016 - 11:54 pm
(Link)
tā krīze tur sākās jau sen un neviens nav demonstratīvi beidzis strādāt. štatā ir tikai 3 režisori - Alvis, Ķimele un Šmits
From:[info]heda
Date:April 2nd, 2016 - 11:58 pm
(Link)
Krūmiņa un Znotiņa sniegumā LKD, zinot viņu spējas, grūti nesaskatīt sēdošā streika pazīmes :)
From:[info]inese_tk
Date:April 3rd, 2016 - 01:01 am
(Link)
zinot Znotiņu, varu teikt, ka tas ir aktieris, kurš nehaltūrēs nekādos apstākļos. t.i. nesteikos vai nespēlēs sūdīgi par spīti kaut kam. tas nebūtu profesionāli. ja kaut kas nav ritīgi, tad tā ir režisora vaina.