Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Dec. 5th, 2020 11:04 am 20 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]zhora
Date:December 5th, 2020 - 08:06 pm
(Link)
Tu tagad dzīvo Latvijā vai empatizē alkoholiķiem? Manuprāt jebkuri ierobežojumi alkohola tirdzniecībā ir apsveicami, jebkurā valstī, jebkurā iekārtā, ar vai bez vīrusa. Vispār jūs ar gnidrologu lasot, rodas reāla stagnācijas sajūta. Ka jūs esat iestrēguši savā kreisuma kritikā, jums trūkst mobilitātes un jūs meklējat tikai noteikta rakstura ziņas, un, atraduši tās, komentējat ar kaismi un labpatiku. Paši sev un citiem jūs stāstat, ka ar nepatiku, bet kaifošanas un izgaršošanas elements nav noslēpjams.
From:[info]gnidrologs
Date:December 5th, 2020 - 08:10 pm
(Link)
Pats labi saproti, ka ne jau par alkoholu visā šajā jukumā ir tā sāls.
From:[info]zhora
Date:December 5th, 2020 - 09:04 pm
(Link)
Man liekas sāls ir tajā, ka Tu tendenciozi redzi tikai slikto. Vismaz sliktais reāli prevalē. Un tas padara visu to pasaules ainu neuzticamu un maksimāli neobjektīvu.
From:[info]heda
Date:December 5th, 2020 - 08:15 pm
(Link)
Pret alkohola tirdzniecības ierobežojumiem man nav nekādu iebildumu (zviedru modelis, kurā alkoholu netirgo svētdienās un svētku dienās ir sens un saprātīgs). Jautājums bija par to, kā praktiski izskatīsies absurdu noteikumu realizācija, empatizējot veikalu darbiniekiem.
From:[info]krii
Date:December 5th, 2020 - 08:35 pm
(Link)
Nekas briesmīgs veikalos nenotiek, cik nu šodien gāju garām. RIMI biju iegājusi arī iekšā, pirku pārtiku; alkohola plauktiem priekšā lente - tāpat kā pēc 22 vakarā, tādas pašas lentes arī plauktiem ar plastmasas traukiem un Z-svētku rotājumiem. Cits nekas īpaši neatšķiras. Cilvēku maz, neviens neskandalē, kasiere arī neizskatījās traumēta.