Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Aug. 31st, 2020 05:03 pm

Komiski vērot, kā "Kultūrdevas" vadītāja cenšas izspiest kādu aizvainotu vai diskriminētu šņukstu no 3 veiksmīgām aktrisēm. Neizdodas. Un Ždanoka arī viņām neesot mūsējā. Nākamreiz ne tikai pareizs scenārijs jāuzraksta, bet arī pareizi dalībnieki jāatlasa.
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/30.08.2020-sievietes-un-sabiedribas-uzliktie-uzvedibas-modeli.id195504/

6 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:August 31st, 2020 - 07:48 pm
(Link)
Piedod par mizogīniju, bet liekas, ka sievietes-raidījumvadītājas, mūsdienu medijos ir galvenās ēsmas meklētājas šādos jautājumos. To jau sen vēroju Rietumu medijos (kaut vai slavenā Ketijas intervija ar JP) un šeit, visādos Krustpunktos utml. Tas aktīvisma un nepareizdomājošo šņorēšanas gars tik viegli iekļūst sieviešu smadzenēs. Teju kā Orvels caur Vinstonu runāja. Atkal teiks, ka tu mani te pieciet, lai gan esmu sieviešnīdējs, bet es nevaru atredzēt šo paternu. Visur liberālās sievietes priekša kā labākie skolnieki.
From:[info]heda
Date:August 31st, 2020 - 10:13 pm
(Link)
Man šķiet, ka būtība tur nedaudz atšķiras, Ketijas intervija bija cīņa par vietu varas hierarhijā - alfa mātīte izaicina uz cīņu alfa tēviņu. Bet LTV gadījumā ir tikai sekošana modītēm, Verhoustinska pat it kā par tiem tekstiem iesmīkņāja, bet turpināja malt. Visdrīzāk tie pat nebija viņas teksti, kaut nepārprotami sievietes rakstīti ;)
From:[info]heda
Date:August 31st, 2020 - 10:36 pm
(Link)
Latvijā vēl nav tik izplatīti (atpaliekam no modēm), bet Zviedrijā daži bioloģiskā vīriešdzimuma nēsātāji šo paternu ir izkopuši līdz ideālai pilnībai.
From:[info]gnidrologs
Date:August 31st, 2020 - 11:19 pm
(Link)
"nu males"
From:[info]milda
Date:August 31st, 2020 - 09:50 pm
(Link)
Man kaut kā uzkrita, ka Henriete neļauj izteikties līdz galam un pārtrauc pusvārdā strauji pārlecot uz nākamo tēmu. Katrā ziņā jau pie kultūrdobēm man viņa reāli noriebās.
From:[info]heda
Date:August 31st, 2020 - 10:20 pm
(Link)
Mhm, tā bija zīmīga redakcijas izvēle - vasaras sezonā kā vienīgo kultūras raidījumu producēt "Privātās dzīves" videopielikumu :)