Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Apr. 28th, 2020 07:47 am 55 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:April 28th, 2020 - 09:11 pm
(Link)
Tas džeks kopā ar saviem kaviārkomrādsociķiem savos pārtijos piestumjas ar tukliem steikiem un dažādām importētām delikatesēm, visu to darot apartamentos, kuru aprīkošana prasījusi vismaz kādu miljonu šķībaču vai hoholu vergu darbu par sviestmaizi. Un viss aprīkots ar tajās pašās Ķīnas, gaisu intensīvi sārņojošajās vergu plantācijās taisītiem pēdējās paaudzes smart-gadžetiem, caur kuriem tiek translēta tikumsignalizēšana par to kā redz, es, varu pa 180naudām kilō pirkt circeņu mannu, lai parādītu jūtūbā, kāpēc ne jūs?
From:[info]heda
Date:April 29th, 2020 - 12:58 am
(Link)
Lai nepamanītu, ka kaviārsociālisti paši nelieto to, ko pārdod vientiešiem ir jāpieliek patiesi lielas pūles. Šeit attiecīgās politikas propagandists tūlīt pēc ievadraksta par to, kāpēc jākaunas ēst gaļu, instagramā ielika bildes no savas steiku grilēšanas pātijas, bet attiecīgās partijas vadītāja un visu kravas velosipēdu patronese pati braukā ar apvidus auto.
Zviedrijā zaļie Riksdāga vēlēšanās tika pie 4,41% balsu , tik tikko tiekot pāri 4% barjerai, bet meinsrtīma mediju informatīvais atbalsts ir tāds it kā viņiem būtu vismaz 50%. Izskatās, ka viņiem izdodas iespaidot tos, kuri pateicoties šim informatīvajam atbalstam, noticējuši, ka tas ir pats progresa priekšgals un nevēlas būt kaut kādi atpakaļrāpuļi, atpaliekot no smalkā stila.