Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Feb. 9th, 2020 09:20 pm 75 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:February 10th, 2020 - 11:37 pm
(Link)
Zinu, ka jums jūsu atbalstītās politikas reālās sekas, ka skar svešus cilvēkus, nepiš. Hence mans 'slavenais' komentārs Ingamram. Vņu arī nepiš, bet es gribu, lai pistu un pisīs tikai tad, kad pašam un tuvajiem būs jācieš no sava stulbuma.
From:[info]krii
Date:February 10th, 2020 - 11:45 pm
(Link)
Jā, man jau ir izveidots saraksts pirmajiem 100 000 ISIS atvaļinātajiem karavīriem, kurus es grasos nomitināt Tev kaimiņos. Savus posta darbus viņi sāks ar to, ka izēdīs tavas gurķu burkas un atņems kandžas aparātu.
Bū!
Baidies!
From:[info]divas_zosis
Date:February 11th, 2020 - 12:14 am
(Link)
Tavi komentāri ir gudri.
From:[info]gnidrologs
Date:February 11th, 2020 - 12:18 am
(Link)
manus gurķus neviens neaiztiks
From:[info]heda
Date:February 11th, 2020 - 12:44 am
(Link)
Nav nemaz tik nereāli (nu ne jau, ka tu nomitini, bet ka "labi un visu pieņemoši" cilvēki nomitina) - Zviedrijā viņi jau ir reāli nomitināti daudziem kaimiņos, par to, kā viņus kopj un presē apraksta kā parastus gādīgus ģimenes tēvus, arī jau rakstīts.
Bet vēl par Irānu - par tām paziņām, kuras te dzimušas, bet vecāki no vecās emigrācijas, jau kaut kad rakstīju, bet caur viņām nesen iepazinos ar meiteni, kura te studējusi, pēc tam 3 gadus bija atpakaļ Irānā, bet tad apprecējās ar zviedru pusi, ar kuru studiju laikā iepazinās. Viņas vēstījums ir tāds, ka, ja viņa šeit Eiropā satiekas ar cilvēkiem, kuri ir kritiski pret režīmu, tad tas jau ļoti ātri tiek paziņots drošības iestādēm. Studējot Zviedrijā, viņa arī nekad studiju biedriem persiešiem neesot teikusi neko režīmam nelojālu, jo tur bijis daudz ziņotāju un šaubīgie studenti reizēm atsaukti, neļaujot studijas pabeigt. Pēdējos gados liels skaits Irānas nomenklatūras darbinieku bērnu saņemot studentu vīzas un Eiropā nodarbojoties ar režīma politikas lobēšanu. Ja tiem pārejot ceļu, tad sekas esot bēdīgas ne tikai studentam, bet arī ģimenei Irānā, sadarbnieki paši ļoti lepojoties, ka vinu VEVAK esot varenāks par KGB.
From:[info]krii
Date:February 11th, 2020 - 04:43 pm
(Link)
Domāju, ka par KGB varenāks gluži nav, bet gan jau ka diezgan ietekmīgs. Internetu vietējiem tiešām kontrolē, cik varēja noprast.