Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Feb. 1st, 2020 05:52 pm

18. janvāri Tomijs Robinsons saņēma Dānijas Preses brīvības biedrības balvu ”The Sappho Award”. Tas radīja grūtības lielajam brālim Facebook, kurš labāk nekā citi zina, kādus viedokļus būs un kādus nebūs publiskot un lasīt - tur līdz šim ne tikai netika pieļauta Robinsona viedokļa publiskošana, bet pat viņa vārda pieminēšana nebija atļauta. Galu galā labā toņa noteicēji pēc šīs Preses brīvības balvas piešķiršanas pieņēma lēmumu feisbukā atļaut par Robinsonu izteikties... 179 Dānijas parlamenta deputātiem, visi pārējie joprojām tiek cenzēti. Pamatojums, kuru sniedz feisbuka sabiedrisko attiecību vadītājs Ziemeļvalstīs, kurš pats arī ir dānis - šādi tiekot ņemta vērā politiķu loma demokrātiskajā procesā.
https://www.berlingske.dk/aok/facebook-giver-saerlige-vilkaar-til-landets-179-folketingsmedlemmer-de-maa

Tomijs

Tags:

10 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]ulvs
Date:February 1st, 2020 - 07:09 pm
(Link)
Njā, vienā valstī viņu šausta, citā mīl. Protams, šaustītājvalstī tagad ir dirsā. Jau kādu laiku. Skumji (Par GB) un jauki (Par Dāniju) reizē.
From:[info]heda
Date:February 1st, 2020 - 07:17 pm
(Link)
Jā, dāņu mierīgais racionālisms ir atbruņojošs, bet tieši britiem vajadzētu ļoti, ļoti rūpēt tam, par ko runā Robinsons. Gan jau ārpus cenzētā meinstrīma rūp arī.
From:[info]ulvs
Date:February 1st, 2020 - 08:20 pm
(Link)
Hurrah for dāņi. No sirds.
From:[info]gnidrologs
Date:February 1st, 2020 - 08:17 pm
(Link)
Britānijā viņu arī mīl. Viņš ir tāds modernais woking class hero, has nebaudās no The Man. Cita lieta, ka UK establišments, vienlaga kura partija, ir autoritārs un woke, tāpēc tādi kā viņš ir pariah dog un tiek visos legālajos un puslegālajos veidos vajāts no valdības puses. Iedomājies UK kā Cibu un tad iedomājies, ka tur visi valdošie politiķi ir tādi kā slikts, melubiksis, hedera, rindra etc. un kā šajā valstī administratīvi rīkotos ar ļaunajiem nacīšiem kā, teiksim, mani.
Dānija un dažas citas Rietumu valstis, liekas, vienkārši nav nekad tik daudz saindējušās ar woke kultūru, visu to Gramši & Co pašnīstošo, pašdestruktīvo kultismu. Nav laikam līdz viņiem aizgājis daudz no tā, vot it uzvedās kā tādi raitwing ekstrēmisti, dod nacistiem balvas.:)
From:[info]ulvs
Date:February 1st, 2020 - 08:20 pm
(Link)
Mjā, gan jau, ka tā arī ir, ka common people Britānijā viņu ļoti respektē kaut vai par balls of steel, kas viņam piemīt. Jo tas nav viegli - iet pretī smalki ieeļļotai yet morāli bankrotējušai sistēmai.
From:[info]heda
Date:February 1st, 2020 - 09:39 pm
(Link)
Starp citu, zviedru sociķi, kuru vārdu `nacisti` lieto pavisam dīvainos sakaros, reizēm mēdz to piekabināt arī dāņiem un norvēģiem un kaunēties par saviem "nepietiekami pamodinātajiem" kaimiņiem. Dāņi un norvēģi gan par to tikai uzjautrinās un rāmi ironiski atgādina par tiem zviedru sciāldemokrātu darboņiem, kuri reiz tiešām sadarbojās ar abas kaimiņvalstis okupējušo nacistisko Vāciju.
From:[info]gnidrologs
Date:February 1st, 2020 - 10:45 pm
(Link)
Zviedri ir kaut kādi skandināvu jūdi. :antisemitism:
From:[info]ulvs
Date:February 2nd, 2020 - 03:48 pm
(Link)
Tavi vārdi man atgādināja par šo mēmi:

From:[info]heda
Date:February 2nd, 2020 - 04:01 pm
(Link)
Kādā nozīmē tu to domā? Līdz ar islāmistu importu šeit teik importēts un izplatīts arī antisemītisms - vakardienas policijas ziņās piemēram bija miglaina ziņa par uzbrukumu sievietei viņas reliģiskās ticības dēļ, bet mediji noklusē, ka tas bija 3 arābu uzbrukums ebrejietei. Par sociķu pirmā maija gājienu, kurā skandē: "Sagrauj cionismu" utmlīdz. arī jau esmu rakstījusi.
From:[info]gnidrologs
Date:February 2nd, 2020 - 06:38 pm
(Link)
Nu tas ir tongue in cheek, tādā nozīmē, ka uz pārējo 'more based' skandināvu (un pat somu) fona, viņi visagresīvāk kultivē kultūrmarksisma mēmus, īpaši pārvēršot to konkrētās politikās (migrācija, genderless society, klimatgedons, lgbt uber alles, kristietību nost-islamu virsū etc.) un ļoti pikti aizrāda kaimiņiem un citām tautām par progresa trūkumu no sava morālā pjedestāla augstumiem.
Tā disonanse starp bailēm no antisemītiem, vienlaikus apzināti importējot absolūti hardcore antisemītus ir tā pati, kas ar feminisma lielvalstību un hardcore patriarhāļu/sievsitēju/varotāju (kas ir tieši tie paši purni) velkamēšanu. Dubultā morāle, dubultā doma, dubultā runa, zero tolerance pret jebkādiem racionāliem iebildumiem šajā sakarā. Mūsu pašu slikts ir labs piemērs šim breinvašam. Racionālisms ir pē, jo vairo 'naidu'. Aizveram acis, ausis, muti un smadzenes, lai mazāk tiek mums naida.