Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - progresa priekšgals

Nov. 3rd, 2019 01:16 pm progresa priekšgals 12 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]snark
Date:November 4th, 2019 - 01:45 pm
(Link)
Varbūt šo jau lasīji:
https://quillette.com/2019/10/26/its-time-for-lgb-and-t-to-go-their-separate-ways/

Tas nav specifiski par zviedriem, bet gan par pretrunām, kādas veidojas transaktīvismam ar tradicionālajiem LGB, kā arī par to, ka vecā labā L&G "ārstēšana" atgriežas jau pavisam citā kvalitātē un no negaidītas puses.

From:[info]heda
Date:November 5th, 2019 - 01:12 am
(Link)
Paldies, interesants raksts. "Activists also are demanding government support for policies that subject gender-confused children to potentially sterilizing hormones and other aggressive therapies," ir kopsavilkums tieši par šo tēmu. Diemžēl absurda vērošanas pieredze saka priekšā, ka tas, ka absurdu redz vai nosauc vārdā, neko nemaina. Zviedrijā jau ilgstoši tiek runāts par to, ka nekreisus cilvēkus izspiež no LGB organizācijām - Stokholmas praidā, piemēram neatļauj piedalīties partijai "Pilsoniskā apvienība", kuras vadītājs ir atklāti homoseksuāls, jo tā ir labēja partija, kurai "neesot praidam vajadzīgās vērtību sistēmas", šogad kaut ko murmināja arī par viņa nepareizo attieksmi pret T.