Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jul. 4th, 2018 11:49 pm

Apšaudēs Malmē pēdējo 16 dienu laikā 5 nošautie, 11 ievainotie, Helsngborgā - 4 ievainotie, Gēteborgā - 1 ievainots, vakar Erebrū - 2 nošauti, 1 ievainots. Slimnīcas, kurās ievesti ievainotie, apsagā bruņoti vīri. Bet tā jau tikai nenozīmīgu ķirsīšu lasīšana zem multikulti dāsno labumu bumbierkoka.

Tags:

11 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:July 5th, 2018 - 12:05 am
(Link)
Nu es pieļauju, ka tur vieni nēģeri nošāva citus. Tāda veida multikulta izpausmes jau laikam viegli noslēpt.

Zinu, ka ir daudz izvaroto, jo (it īpaši musļiki) neuzskata baltās sievietes par cilvēkiem, bet nezinu kāda pēdējo laiku statistika.
From:[info]heda
Date:July 5th, 2018 - 12:17 am
(Link)
Pārsvarā bandu kari (te vienam visai sekmīgi strādājošam policijas priekšniekam nesen aizrādīja, ka pārāk bieži lietojot vārdu bandas un tādējādi apzīmogojot nabadziņus), bet kāds no sašautajiem bija arī laupīšanas upuris.
From:(Anonymous)
Date:July 5th, 2018 - 12:19 am
(Link)
Zinu, bet nezinu? Tu noteikti nopelni kaut kādu negodinošu balvu 10 gadus iepriekš un 10 gadu uz priekšu.
From:[info]heda
Date:July 5th, 2018 - 01:04 am
(Link)
Ziņu par izvarošanām ir daudz, lai redzētu cik, kaut vai ieguglē vārdu "våldtäkt" pēdējā mēneša laikā. Nesen izdots pētījums par grupveida izvarošanām 2012.-2017.g. "Izvarošanana un kultūra" -https://www.adlibris.com/se/bok/valdtakt-och-kultur-en-undersokning-av-relationen-mellan-invandring-och-s-9789198488807
From:[info]tagad
Date:July 5th, 2018 - 12:43 am
(Link)
man patīk atsauce uz ķirsīšu lasīšanu un bumbierkoku - tas ir populāri kkam piešķirt apzīmējumu un tad visu teikto uz to norakstīt. bet man ir jautājums tev (ne krišjānim, ne gnidrologam, ne kādam citam) vai tu domā, ka 'multikulti' nekad nevarētu jēgpilni īstenoties kā kkas sakarīgs, īsts un patiess - un kāpēc - tas, iespējams, ir naivi muļķīgs jautājums, bet vai būtu iespējams par to runāt ārpus kriminālo noziegumu konteksta vai arī tad tas uzreiz visu pārvērstu burbulī un neīstenojamā utopijā
From:[info]heda
Date:July 5th, 2018 - 01:29 am
(Link)
Mūsu vecāki un vecvecāki jau kādu ļoti līdzīgu mēģinājumu pieredzēja. Viņu secinājumi? Mūsu secinājumi? Masas, kuras neintegrējas vietējā kultozrā, bet uztiepj savus, dažus gadsimtus senākus priekšstatus rada milzīgu spriedzi īstermiņā un nelabvēlīgas sekas ilgtermiņā.
Grupas, kas asimilējas un integrējas, lojālas valstij, kurā dzīvo, nav mūsdienu multikulti veicinošo polittehnologu interešu zonā.
From:[info]tagad
Date:July 5th, 2018 - 01:41 am
(Link)
skaidrs. jautājumu rakstot domāju par tiem, kurus apraksti otrajā rindkopā.
From:[info]gnidrologs
Date:July 5th, 2018 - 02:39 am
(Link)
Jā, pat krievi n-tajās paaudzēs nav diez ko integrēti un man ir vismaz pāris labi koriši no viņiem NERAUGOTIES uz to. Krievi tomēr ir samērā līdzīgi kulturāli ar mums. Varbūt tāpēc tā sanāk. Tagad iedomājioes mežoni no āfrikas ar IQ60-70 līmenī, kas nekad mūžā neiemācīsies tavu valodu un kam tavas tradīcijas ir 100% svešas. Padomā kā būs dzīvošana ar tādiem savā kvartālā, ja pat ar kulturāli tuvajiem krieviem ir problēmas. Multikults ir mīts. Jo ātrāk tas tiks apjausts, jo labāk VISIEM.
From:[info]krishjaanis2
Date:July 5th, 2018 - 08:10 am
(Link)
Tomēr atļaušos. Tev nešķiet dīvains jau pats uzstādījums, proti, s a s n i e g t vai īstenot multikulturālismu? Multikulturālisms kā projekts, jābūtība, uzstādījums, nevis fakts.

LV vēsturē, piemēram, ir diezgan skaidra robežšķirtne starp abiem, tāpat arī UK, Vācijā utml.
From:[info]gnidrologs
Date:July 5th, 2018 - 01:27 pm
(Link)
Vēl būtu vietā jautājums - kāpēc tikai zemēs, kur dzīvo balti, kristīgā mērcē audzināti cilvēki. Kāpēc ne Nigērijā vai Pakistānā? Kāpēc tur ANO nepieprasa multikulturālismu. Vēl labāk Izraēlā! Man šķiet tur pārāk daudz žīdu. Vēl varētu pajautāt par medijiem un bankām. Kāpēc tāda žīdu disproporcija. SJW tipi kaut kā ļoti selektīvi lemj par to kur viņi vēlas lielāku etnisko, dzimumu un perversiju diversitāti.
From:[info]krishjaanis2
Date:July 5th, 2018 - 03:28 pm
(Link)
Viens pazīstams filozofs drīzāk jautā “bet kāpēc tieši muslimi/arābi”? Pasaulē ir tik daudz salīdzinoši mazturīgāku tautu, bet nē, redz, šiem vajag tieši muslimus.