Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Feb. 14th, 2018 09:18 am 17 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:February 15th, 2018 - 12:17 am
(Link)
Es nezinu daudz par Rubeni ārpus viņa pop-runātāja žanra, bet vai tev, piemēram, pašreizējais pāvests liekas okej? Vienkārši interesanti. Pats neesmu diez kāds kristietis, bet manu viedokli par šo tipiņu, iespējams, zini.
From:[info]heda
Date:February 15th, 2018 - 12:30 am
(Link)
Nezinu, kāds ir tavs viedoklis. Kāds tas ir?
Man Vanags nekādā ziņā neliekas ok, bet viņš pats tomēr nav tik nožēlojams, kā viņam pakalpojošie.
From:[info]gnidrologs
Date:February 15th, 2018 - 01:27 am
(Link)
Man viedoklis par Prancisku ir gandrīz vai vienā tonī ar "radikālkonservatīviem" katoļiem - jezuītu apostāts, marksistu aģents, augstākās kategorijas herētiķis. Līdz antipāvestam laikam nepavelk, bet nu mazums, avis drānās tērpts vilks, kas cenšas noēst Baznīcu no iekšienes tai pat nemanot.
Man vēl ar vien grūti saprast kas viņš par cilvēku, jo no dažiem momentiem vairāk liekas, kas tas ir apjucis cilvēks, kas pats nezina kurā vietā nokļuvis un kāds viņa pienākums. No otras puses, šo to palasot no dažādiem avotiem, radies secinājums, ka cilvēks vienkārši labs konjunktūrists. Tāds tipisks OBKOMa vadītājs. Ziina kā ar ko apieties un kā pareizi pakalpot SItēmai, lai i zemnieks ar cieņu izturas ir politīs un un holivudas aktieris jūtas aplaimoti, ir ķirzaka paēdusi.
Racingers uz šitās glodenes fona liekas kā svētais tagad.
From:[info]gnidrologs
Date:February 15th, 2018 - 01:31 am
(Link)
Attiecībā uz vietējajiem vanagiem, man maz viedokļu. The Vanags vienmēr licies inteliģents, bet ārišķīgs un falši svētsvinīgs. Tā viņa runas maniere, ak Dievs. To laikam nemāca mācītāju skolās, viņam tā laikam no dzimšanas, bet tas ir šķebīgi. Ja viņš tos pašus tekstus teiktu normālā pleinspīkā, nevis holier-than-thou tembrā, pieļauju, ka attieksme būtu cita, pat saturam nemainoties. Bet tā feiks. Neīsts kristietis jeb karjeras eklērs.