Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - absurda normalizācija 2017

Sep. 29th, 2017 08:25 pm absurda normalizācija 2017 53 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]heda
Date:September 30th, 2017 - 12:08 pm
(Link)
Ne viens, ne otrs nav pilnībā fikcija - dzeguzei var būt septiņi vīri un grāmatas liriskā varoņa vetētiņš dzīvo Somālijā ar četrām sievām.
From:[info]honeybee
Date:September 30th, 2017 - 01:23 pm
(Link)
ko? o.O "nav pilnībā fikcija", imo, literatūras/multenes/etc gadījumā būtu attiecināms tikai uz tām situācijām, kad ir uzrakstīts par ļoti konkrētu lietu vai būtni, kas eksistē vai ir eksistējusi (nu, tur Vaira Vīķe Freiberga, piemēram) un tad var diskutēt par to, cik tas atbilst realitātei, vai arī ja tas ir pierādīts zinātnisks fakts, kas kā tāds arī noformulēts, tipa "dzeguzes dēj olas citu putnu ligzdās". viss pārējais ir fikcija, jo tas ir autora izdomājums, kura saistība ar realitāti vienmēr būs nosacīta.
From:[info]gnidrologs
Date:September 30th, 2017 - 01:42 pm
(Link)
Vīriņš ar turbānu un garu vaigzoda bārdu un kleķa būdas, kuru priekšā dežūrē kunkuči melnās mobīlās teltīs ar acu izgriezumiem pat mazam bērnam radīs gana reālistiskas asociācijas ar vidi, ko tas redzējis gan klātienē, gan tv/datora ekrānā.
Jāsaka gan, ka tava spēja aktīvi kognitīvi disonēt un piespiesties pašapmānam tāpat kā lielai daļai Rietumu eloju sabiedrībai, kas havo šo propagandu kā kaut ko absolūti nevainīgu un ne ar ko aktuālu nesaistītu ir thing to behold.

From:[info]heda
Date:September 30th, 2017 - 01:54 pm
(Link)
vizuālais izpildījums ar tantēm teltīs pie vistu būdām liek bažīties, ka centīgais Oskars varētu dabūt pa ādu par politnekorektu karikatūru ;)
From:[info]honeybee
Date:September 30th, 2017 - 02:04 pm
(Link)
let me guess, tu kaismīgi diskutē par manu salīdzinājumu starp šo grāmatu un multeni par dzeguzi un viņas septiņiem vīriem, vienlaikus nebūdams noskatījies šo multeni, jo TU TAČU VISU SAPROTI ARĪ PIRMS ESI VISPĀR PASKATĪJIES PAR KO IR RUNA

tiktāl par "pašapmānu"
From:[info]honeybee
Date:September 30th, 2017 - 02:15 pm
(Link)
tb 12 vīri :D bet nu tas, ka es šo kļūdu pamanīju, pirms tai pie*isās dārgie diskusijas dalībnieki, droši vien par kko liecina