Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Orvels 2017 - pikseļi

May. 19th, 2017 05:55 pm Orvels 2017 - pikseļi

Atrodi 3 atšķirības attēlos, kurus izplatījusi sabiedriskā televīzija:
pirmajā uzņēmējs, kurš apsūdzēts par nodokļu nemaksāšanu,
otrajā par terorismu jau otro reizi notiesāts Gēteborgas iedzīvotājs, tagad notiesāts Grieķijā, iepriekš notiesāts Bosnijā par terorismu un Zviedrijā par šaujamieroča neatļautu nēsāšanu, vēl četras reizes apsūdzēts arī par citiem noziegumiem (tiesāšanas biežums, protams, labi raksturo tiesas kungu bardzību).

https://pbs.twimg.com/media/C_vIP95XgAIvlyj.jpg

3 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:May 19th, 2017 - 08:28 pm
(Link)
Tu tomēr nepareizi dari, ka neļauj diegabikšiem komentēt. Viņi paši savos komentāros uzkaras.:)

Dzirdēji vai redzēji par Džordona Pītersona un prāvu Kanādā? Iesaku noskatīties visu. Tas būtu labs izklaides materiāls jau tā pat, bet, ņemot vērā situācijas nopietnību, svarīgs daudz augstākā dimensijā.
Džordans arī aktīvi aicina nevienu neklusēt, bet tieši otrādi, atvainojos, dirst pretim visam šim murgam.
Es respektēju tavu nevēlēšanos trīties ar absolūtiem kretīniem un naidīgiem tipāžiem, bet tu ar savu kluso, neapmierinātību neko nemaini.
Es saprotu, ka ciba ir margināla platforma, lai ietekmētu sabiedrību, bet tā tomēr ir šūniņa un, ja katrs, kas nepiekrīt notiekošajam tikai klusi un pasīvi agresīvi purpinās savās šūniņās, notiks viss tas pats, ko mēs labi pazīstam. Nedrīkst atgriezties ''virtuves sarunās'', vajag runāt atklāti un konkrēti ar visiem.

ps: es tevi nekauninu, tāda vienkārši ir mana pārliecība par to kā jāuzvedas apstākļos, kad draud kārtējais paradigmas šifts totalitārisma virzienā.
From:[info]heda
Date:May 19th, 2017 - 08:59 pm
(Link)
pavisam nobanots šeit ir tikai viens diegabiksis un viņa alter ego rupjības un agresivitātes dēļ, visi citi var komentēt

bet būtībā šīs ir tikai absurda vērošanas piezīmes uz laikmeta malām, lai nav tā, ka pēc pāris gadiem, pamostoties pilnīgā absurdistānā, pati nesaprastu, kā tur nokļuvu :)
From:[info]begemots
Date:May 19th, 2017 - 11:01 pm
(Link)
Lūk!