Ziņas no rōzā poniju un vienradžu pasaules - Google Docs will soon be upgraded to Google Drive

About Google Docs will soon be upgraded to Google Drive

Previous Entry Google Docs will soon be upgraded to Google DriveJun. 16th, 2012 @ 07:08 am Next Entry
(iepēdo)
[User Picture Icon]
From:[info]grao
Date: June 16th, 2012 - 12:30 pm
(Link)
Nu labi, tātad jāpārtrauc izmantot GoogleDocs. Mani darbu melnraksti un tamlīdzīgi taču ir šausmīgi svarīgi un to publicēšana man būtu milzīgs trieciens .

Savai lietošanai gluži labi pietiek ar Dropbox, bet ja jāstrādā ar kādu kopā?
[User Picture Icon]
From:[info]far_away
Date: June 16th, 2012 - 12:35 pm
(Link)
es nezinu, kāda ir dropbox politika, bet mums darbā ir aizliegts izmantot gan Google servisus, gan dropbox, kad notiek apmaiņa ar "company confidential" failiem. droši vien būtu rūpīgi jāizlasa noteikumi...

es nedomāju, ka ir kaut viens drošs serviss, ja vien tas nepieder tev pašai, i mean, kur ir garantija, ka to "neuzlauž hakeri" (vai paši servisa īpašnieki) un nesavāc tavu super-secret failu? tāpat ir ar jebkuru e-pasta serveri, kas nepieder tev/tavai darba vietai, bet glabājas kaut kur nezin kur.
[User Picture Icon]
From:[info]grao
Date: June 16th, 2012 - 12:45 pm
(Link)
Nu dropboksis raksta, ka viņi nepiesavinās nekādas tiesības uz maniem failiem, un tas ir pietiekami drošs maniem mājasdarbiem&stuff. Gan jau ka Gūglei ar nav nekādas intereses par maniem niecīgajiem failiņiem, bet te manī brēc principiālists un "nekad nevar zināt".

Mums uzdod mājasdarbus, kas darāmi kopīgi, un mēs reāli vienlaikus tos arī darām, kaut kas tāds kā GoogleDocs ir nepieciešamība. :D

Zoho saka: "We respect your right to ownership of content created or stored by you. You own the content created or stored by you. Unless specifically permitted by you, your use of the Services does not grant Zoho the license to use, reproduce, adapt, modify, publish or distribute the content created by you or stored in your user account for Zoho’s commercial, marketing or any similar purpose. But you grant Zoho permission to access, copy, distribute, store, transmit, reformat, publicly display and publicly perform the content of your user account solely as required for the purpose of providing the Services to you."
(iepēdo)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba