27 Marts 2008 @ 16:21
7 paņiemieni kā uzlabot garastāvokli  



Mans rīts sākās slikti. Šodiena ir viena no tām dienām, kad viss kaitina. Mati izskatās slikti, nevaru atrast savus džinsa svārkus, gludināt blūzi nav laka- jāvelk cita, mašīna apšļakstīja man zābakus utt. Kaitina. Un tāda sakaitināta es devos uz angļu valodas lekciju. Nosēdēju tur pusotru stundu, iznāku ārā, bet tur saulīte spīd. Un palika labāk. Domas par pavasara atnākšanu silda dvēseli. Šīs domas iedvesmoja mani sastādīt šādu te nelielu sarakstiņu :)

7 paņiemieni kā uzlabot garastāvokli

• Apēst kādu “antidepresantu”
Ir pierādīts, ka ananāsi, banāni, zemenes, valrieksti, kakao un šokolāde pozitīvi ietekmē mūsu nervu sistēmu un palīdz laimes harmonam veidoties. Pietiek ar mazu šokolādes tāfelīti, lai ievērojami uzlabotu savu dienu.
• Šopings
Nekas nespēj uzlabot sievietes garastāvokli tā, kā to dara veiksmīgs šopings! Ja ir slikts noskaņojums, var uzdāvināt sev kaut ko jauku, piemēram, jaunas smaržas ar pavasarīgu aromātu. Pozitīvs efekts garantēts!
• Vanna
Kurš teica, ka SPA procedūras jātaisa SPA salonos? Ieber vannā smaržīgu sāli, vai vienkārši sataisi putas līdz griestiem, un lec tik iekšā! Ja vēl pievieno pāris aromātiskas svecītes un mierīgu mūziku, vakars būs lielisks.
• Sports
Pēc savas pieredzes varu garantēt-pēc stundas ilgā aerobikas treniņa ļoti uzlabojas garastāvoklis. Tai nav obligāti jābūt aerobikai, var aiziet uz baseinu, vai vingrot uz trenažieriem, efekts viens un tas pats. Patīkams nogurums+ gandarījuma sajūta= labs dienas nobeigums!
• Vecais labais kino
Cik reizes tu redzēji “Vējiem līdzi“ vai „Jauko sievieti“? Es arī daudz, bet ir tādas filmas, kuras gribās noskatīties vēlreiz. Lai uzlabotu garastāvokli var sarīkot sev šādu movie night ar vismīļākām filmām + apēst kaut ko garšīgu (vai arī iedzert kaut ko garšīgu ;) )
• Gatavošana
Šad tad mani pārņem gatavošanas lēkmes, kuru rezultāts ir neskaitāmās kūkas, muffini, pudiņi, home-made kokteiļi (!) utt. Pat ja gatavošana tev nekad nav padevusies, paņem kādu vieglāku recepti un „dari visu tā, kā grāmatā rakstīts“. Gatavošana ir viena aizraujoša lieta, ticiet man!
• Apmeklēt izstādi
Sen neesi bijusi kādā izstādē? Īstais laiks aiziet. Reiz es pastaigājoties pa vecrīgu iegāju kādā galerejā. Nākamajā dienā es tur atgriezos ar fotoaparātu- tā man patika autora dzīvespriecīgie darbi, ka gribējās uz tiem skatīties arī mājās :)
Tags:
 
 
I feel: creative
I hear: Jason Mraz-Bella Luna
 
 
( Post a new comment )
Uldis[info]caligula on 27. Marts 2008 - 20:06
Zelta raksts ! Šonakt būs kino vakars un tiks iedzerts, kas sirdij tīkams ;)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 27. Marts 2008 - 21:42
A man arī, a man arī!!! Kas tev repertuārā? Man: “Mona Lisa smile”, “Casablanca” un “Stranger than paradise”(šo vēl neredzēju).
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Uldis[info]caligula on 27. Marts 2008 - 23:11
Es šodien paņēmu tādu dīvainu kombinējumu :
Control, par grupas Joy Division solista Iana Kērtisa dzīvi.
The Shining.
Un Clockwork Orange. Sava veida Kubrika vakars.
P.S. Clockwork Orange pašreiz pārlasu taisni angļu valodā :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)