22 Augusts 2011 @ 20:46
Baltic Pearl 2011  


Līdz ar rudeni tuvojas mans mīļākais un gaidītākais gada notikums - Baltijas Pērle! Šoreiz gan es izlaidīšu festivāla pirmās 4 dienas, jo tieši tajā laikā būšu ārzemēs, bet noteikti atgūšu visu turpmākajās dienās. Repertuārs šogad ļoti daudzsološs. Filmu listi var apskatīt te. Es personīgi noteikti gribu redzēt Larsa von Trīra "Melanholiju", Lukas Guadanjīno "Es esmu Mīlestība", Toma Tikvera "Drei" un Kima Kiduka "Ararang". No erotiskā būtu forši noskatīties "Sleeping Beauty" un "Cosa voglio di piu". Un vēl kādu no vecajiem šedevriem un kādu par modes māksliniekiem.. Īsi sakot, gribās kā vienmēr praktiski visu %) 
Vai jūs arī apmeklēsiet festivālu un kuras ir jūsu must-see šosezon?
Tags:
 
 
I feel: excited
 
 
( Post a new comment )
elina[info]colder_ on 22. Augusts 2011 - 21:52
man tik ļoti gribās iet, jau ir 12 favorītes, gribētu iegādāties to 10biļešu abonomentu,bet nevaru :( eh
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 22. Augusts 2011 - 21:58
zini ar to abonementu ir tricky. It kā izdevīgāk ir, bet baigi ierobežo. es vienu gadu nopirku neizpētot kas un kā un man pēc tam nācās vnk pirkt klāt biļetes uz citām filmām
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]harmonie on 31. Augusts 2011 - 12:48
Iešu uz Kleopatru (neesmu redzējusi un uz lielā ekrāna tak foršāk) un uz Debesu dienām noteikti, bet nevaru izdomāt par Orlando. Par Melanholiju arī domāju, bet to varētu skatīties arī ne uz lielā ekrāna.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 31. Augusts 2011 - 15:04
:) es tikai ļoti ceru, ka biļetes nebūs izpirktas, jo es taisos izlemt par seansiem un pirkt biļetes praktiski pēdējā brīdī. vnk tagad vēl nezinu ne kad tieši atgriezīšos, ne kāds būs mans turpmākais darba grafiks %)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]harmonie on 2. Septembris 2011 - 10:42
jā, dažām filmām var gadīties arī tikai viens seanss visa festivāla laikā. :(
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)