09 Maijs 2010 @ 11:20
Ekokosmētika  

Nesen nolēmu pilnībā pāriet uz dabisku (vēlams Latvijā ražotu) kosmētiku. Līdz šim lietoju dažādus zīmolus, galvenokārt franču provinces zīmolu L'Officel, Garnier ķermeņa krēmus, šo to no Dior, Lancome... Man ieteica vairākus Latvijas zīmolus: Anna Liepa, Trejdeviņi, Aroma Art un vēl citus. 

Par Anna Liepa es jau sen dzirdēju, ka laba. Žēl, ka viņiem tik šaurs sortiments, vai drīzāk žēl, ka man nav vannas %) Patīk arī viņu iepakojumi. Pagaidām pamēģināju tikai linsēklu kompreses - labas. 

No  Trejdeviņiem man uzreiz patika ziepes, galvenokārt dēļ patīkamas un reizē neuzkrītošas smaržas. Skatījos arī uz masāžas sviestu, izdomāju - ja patiks ziepes, pamēģināšu arī sviestu.

Internetā atradu zīmolus Afrodīte un Aroma art. Arī it kā dabīgi Latvijā ražoti produkti. Lūpu balzāms ar piparmētrām izklausās kārdinoši, noteikti iegādāšos. Vēl man jau kādu laiku plauktā stāv divi Bio2You produkti. Neesmu pagaidām lietojusi, jo spriežot pēc apraksta, viņiem ir pret novecošanas efekts.

Draugi, kāds no jums lieto augstākminētos zīmolus? Varbūt jums ir zināmas kādi citi ekoloģiskās kosmētikas zīmoli? Būšu pateicīga par ieteikumiem.

P.S. Madaru un Stenderu nepiedāvāt - nav ne dabīga, ne laba.

 

 
 
I feel: sleepy
 
 
( Post a new comment )
[info]gossip_girl on 9. Maijs 2010 - 22:49
es nosaucu tikai dažus no visiem. mitrinošo želeju es neaprakstīju :)
zini, viss, protams ir diskutējami un relatīvi. negribēju pāriet uz personībām, bet man arī cilvēks (ražošanas insider) tā godīgi atzinās, ka nu nav īsti dabīgs. + vēl teica, ka dārga produktu cena patiesībā ir viņu mārketinga izmaksas, nevis produkta vērtība. Lai kā viņiem gribētos, ir daudz dabīgāki zīmoli :) bet principā, ja jau Tev der un palīdz, tad neredzu problēmu. Dzirdēju, ka daudziem baigi patīk.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)